CineStar Osijek program od 22.10. do 28.10.2015.

CineStar Osijek program od 22.10. do 28.10.2015.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Posljednji lovac na vještice" u našoj nagradnoj igri!

Posljednji lovac na vještice (The Last Witch Hunter)

REDATELJ: Breck Eisner   |  ŽANR: akcija, avantura, fantazija
ULOGE: Vin Diesel, Rose Leslie, Michael Caine
TRAJANJE FILMA: 106 minuta  |  GODINA: 2015  |  DRŽAVA: SAD

Stoljećima su se cijele vojske lovaca na vještice borile protiv ovih strašnih neprijatelja širom svijeta, a među njima je bio i Kaulder, hrabri ratnik koji je uspio ubiti svemoćnu Vještičju kraljicu i pritom desetkovati njezine sljedbenike. U trenucima prije svoje smrti, Kraljica ga je proklela te učinila besmrtnim, čime ga je zauvijek odvojila od voljene supruge i kćeri. Danas je Kaulder jedini pripadnik svoje vrste i već stoljećima lovi vještice istovremeno čeznuvši za odavno izgubljenim voljenima. No Kaulder ni ne pomišlja da ga uskoro čekaju epske bitke koje će odlučiti o tome hoće li ljudska vrsta preživjeti.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRAPoklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Posljednji lovac na vještice". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Posljednji lovac na vještice". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 28.10.

DOBITNICI:
Dora Kalamut
Dominik Šiketanc

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja