Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 08.10. do 14.10.2015.

CineStar Osijek program od 08.10. do 14.10.2015.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Pan Putovanje u Nigdjezemsku" u našoj nagradnoj igri!

Pan Putovanje u Nigdjezemsku (Pan)

IZVORNO IME: Pan
REDATELJ: Joe Wright   |  ŽANR: Avantura, obiteljski, fantazija
ULOGE: Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Levi Miller
TRAJANJE FILMA: 111 minuta  |  GODINA: 2015  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Peter je nestašan dvanaestogodišnjak neodoljiva buntovničkog poriva koji mu ne pomaže u mračnom londonskom sirotištu u kojemu provodi život. No jedne potpuno nevjerojatne noći, Peter duhom odlazi u čarobnu zemlju pirata, ratnika i vila, zvanu Nigdjezemska. U toj će zemlji pokušati pronaći svoje mjesto, a doživjet će najnevjerojatnije avanture i preživjeti borbe na život ili smrt, usput tražeći istinu o svojoj majci koja ga je davno ostavila. Nakon što se udruži sa novim prijateljima kako bi pobijedio okrutnog pirata, Peter otkriva svoju sudbinu - postati herojem koji će zauvijek ostati zapamćen kao Petar Pan.

{edocs}Cinestar/cinestar168.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Pan Putovanje u Nigdjezemsku". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Pan Putovanje u Nigdjezemsku". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 14.10.

DOBITNICE:
Klaudija Borić
Marija Tonković[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!