CineStar Osijek program od 01.10. do 07.10.2015.

CineStar Osijek program od 01.10. do 07.10.2015.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Marsovac" u našoj nagradnoj igri!

Marsovac (The Martian)

REDATELJ: Ridley Scott   |  ŽANR: akcija, avantura, ZF
ULOGE: Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig
TRAJANJE FILMA: 130 minuta  |  GODINA: 2015  |  DRŽAVA: SAD

Astronaut Watney ostao je sam na nemilosrdnom planetu na kojem raspolaže tek oskudnim zalihama te se mora osloniti na svoju inventivnost, domišljatost i duh kako bi preživio i pronašao način kako na Zemlju poslati signal da je još uvijek živ. Milijunima kilometara dalje, NASA i tim međunarodnih znanstvenika neumorno rade kako bi "Marsovca" vratili kući, dok njegovi kolege iz posade istovremeno kuju plan za odvažnu, a možda i nemoguću misiju spašavanja. Dok se priča o nevjerojatnoj hrabrosti razvija, svijet se ujedini u želji da se Watney sigurno vrati na Zemlju.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRAPoklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Marsovac". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Marsovac". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 07.10.

DOBITNICE:
Kristina Oršolić
Ruzica Kadic

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja