Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 27.08. do 02.09.2015.

CineStar Osijek program od 27.08. do 02.09.2015.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Hitman: Agent 47" u našoj nagradnoj igri!

Hitman: Agent 47

REDATELJ: Aleksander Bach  |  ŽANR: akcija, triler, kriminalistički
ULOGE: Zachary Quinto, Rupert Friend, Thomas Kretschmann
TRAJANJE FILMA: 97 minuta  |  GODINA: 2015  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Hitman: Agent 47 predstavlja vrhunac desetljeća istraživanja i klon je prijašnjeg Agenta 46. Nepredvidljive je snage i brzine te natprosječne inteligencije. Njegova je posljednja meta korporacija koja želi otkriti njegovu tajnu prošlosti kako bi stvorili vojsku još učinkovitijih ubojica. Na ovom će zadatku Agent 47 saznati puno toga osvojem porijeklu, ali i upoznati djevojku, jedinu koja ima informaciju koju korporacija želi. Upravo zbog nje Agent 47 započet će bitku sa svojim najsmrtonosnijim neprijateljem.

{edocs}Cinestar/cinestar162.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Hitman: Agent 47". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film Hitman: Agent 47". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 02.09.

DOBITNICI:

Martina Lijic
Bernard Kružić

Čestitamo! Ulaznice podižete na blagajni kina uz predočenje osobne iskaznice.

[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!