CineStar Osijek program od 09.07 do 15.07.2015.

CineStar Osijek program od 09.07 do 15.07.2015.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Malci" u našoj nagradnoj igri!

Malci (Minions)

REDATELJ: Kyle Balda, Pierre Coffin  |  ŽANR: animirani
ULOGE: Renata Sabljak, Luka Peroš, Hrvoje Klobučar, Jasna Bilušić, Borko Perić, Mila Elegeović, Rene Bitorajac
TRAJANJE FILMA: 91 minuta  |  GODINA: 2015  |  DRŽAVA: SAD

Sinkronizirano!

Malci su započeli svoje postojanje kao jednostanični žuti organizmi. Razvijali su se tijekom stoljeća uvijek služeći najgroznijim gospodarima poput T. Rexa i Drakule. No, ni njih nisu uspjeli zadržati. A kad Malci nemaju kome služiti, padnu u tešku depresiju. No, jedan od Malaca po imenu Kevin ima plan. Uz pomoć teenagera i buntovnika Stuarta te simpatičnog malog Boba krenut će u svijet pronaći novog zlog šefa kojeg njegova braća mogu slijediti.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

Cjenik-WEB-Osijek
Pogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRAPoklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Malci". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Malci". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 15.07.

DOBITNICE:

Petek Anja
Ena Mirković

Čestitamo! Ulaznice podižete na blagajni kina uz predočenje osobne iskaznice.

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak

Petak