CineStar Osijek program od 02.07 do 08.07.2015.

CineStar Osijek program od 02.07 do 08.07.2015.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Terminator: Genysis" u našoj nagradnoj igri!

Terminator: Genysis

REDATELJ: Alan Taylor   |  ŽANR: akcija, avantura, ZF
ULOGE: Arnold Schwarzenegger, J.K. Simmons, Emilia Clarke, Jai Courtney
TRAJANJE FILMA: 126 minuta  |  GODINA: 2015  |  DRŽAVA: SAD

Točno trideset godina nakon što je Terminator stigao u kina, studio Paramount Pictures s ponosom najavljuje novi, peti nastavak ove kultne ZF akcijske franšize! TERMINATOR: GENISYS najbolje je produciran film do sada sa spektakularnim prikazom svijeta budućnosti, apokaliptičnim scenama borbi između ljudi i kiborga, karizmatičnim mladim glumcima te, naravno legendarnim Arnoldom Schwarzeneggerom i T-1000!  Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

Cjenik-WEB-Osijek
Pogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Terminator: Genysis". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Terminator: Genysis". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 08.07.

Dobitnici su: Goran Perger i Iris Plazonić[/important]

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr