CineStar Osijek program od 18.06. do 24.06.2015.

CineStar Osijek program od 18.06. do 24.06.2015.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Meta" u našoj nagradnoj igri!

Meta (Survivor)

REDATELJ: James McTeigue  |  ŽANR: akcija, triler
ULOGE: Milla Jovovich, Pierce Brosnan, Dylan McDermott
TRAJANJE FILMA: 96 minuta  |  GODINA: 2015  |  DRŽAVA: SAD

Kate Abott (Milla Jovovich), operativka je odjela za sigurnost američke vlade. Nakon što pokuša spriječiti ulazak terorista na tlo SAD-a, postaje meta vrhunski obučenog plaćenog ubojice. Istovremeno optužena za bombaški napad na američku ambasadu u Londonu, Kate shvati da je napuštena od svih i prepuštena sama sebi. Ovaj napeti akcijski triler sa izvrsnom glumačkom postavom držat će vas na rubu sjedala do samoga kraja!Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

Cjenik-WEB-Osijek
Pogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRAPoklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Meta". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Meta (Survivor)". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 24.06.

DOBITNICI:
Alen Relatić
Luka Valentić

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja