CineStar Osijek program od 04.06. do 10.06.2015.

CineStar Osijek program od 04.06. do 10.06.2015.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Špijunka" u našoj nagradnoj igri!

Špijunka (Spy)

REDATELJ: Paul Feig  |  ŽANR: komedija
ULOGE: Melissa McCarthy, Jason Statham, Rose Byrne
TRAJANJE FILMA: 120 minuta  |  GODINA: 2015  |  DRŽAVA: SAD

Vodeća komičarka današnjice Melissa McCarthy u filmu Špijunka glumi Susan Cooper, skromnu CIA uredsku analitičarku koja je junak iz sjene niza najopasnijih misija svoje agencije. Kada njezin partner (Jude Law) završi iza rešetaka, a drugi top agent (Jason Statham) biva otkriven, Susan će postati posljednja nada tajne operacije koja mora spriječiti najpoznatijeg svjetskog trgovca oružjem da ne izazove globalnu katastrofu.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

Cjenik-WEB-Osijek
Pogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRAPoklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Špijunka". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Špijunka". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 10.06.

DOBITNICI:

Goran Perger
Veronika Vučetić

Čestitamo! Ulaznice podižete na blagajni kina uz predočenje osobne iskaznice.

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr