CineStar Osijek program od 28.05. do 03.06.2015.

CineStar Osijek program od 28.05. do 03.06.2015.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Sutrozemlja: Novi svijet" u našoj nagradnoj igri!

Sutrozemlja: Novi svijet (Tomorrowland)

REDATELJ: Brad Bird  |  ŽANR: znanstvena fantastika, akcija
ULOGE: George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson, Raffey Cassidy, Tim McGraw, Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key, Thomas Robinson
TRAJANJE FILMA: 130 minuta  |  GODINA: 2015  |  DRŽAVA: SAD

Progonjen turbulentnom prošlošću Max Rockatansky u osamljenom lutanju vidi najbolje šanse za preživljavanjem. No, nakon susreta s lijepom Furiosom i grupom odbjeglom iz Citadele, grada čije stanovnike terorizira tiranin Joe, postat će dio neizbježnog rata koji slijedi.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

Cjenik-WEB-Osijek
Pogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRAPoklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Sutrozemlja: Novi svijet (Tomorrowland)". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Tomorrowland". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 03.06.

DOBITNICI:
Benjamin Karalić
Marija Bortić

Ulaznice podižete na blagajni kina uz predočenje osobne iskaznice.

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja