Lifestyle / Cinestar

6500 gledatelja u Cinestaru Osijek

6500 gledatelja u Cinestaru Osijek

Zavidna brojka govori o činjenici koliko su Osječani željno čekali vrhunski opremljeno kino i bogatu filmsku ponudu. Osječka su kina prošle godine bilježila 106 000 posjetitelja, što znači da je u prvom vikendu multipleks CineStar ostvario 6% dosadašnjeg godišnjeg broja gledatelja. De­vet dvorana bilo je popunjeno do posljednjeg mjesta, a najveći interes je vladao za eXtreme dvoranu i 3D filmove. Tako su Put osvete 3D i Justin Bieber: Never Say Ne­ver 3D bili najgledaniji filmovi.

Novi film u svim hrvatskim kinima Savršena formula ih je pratio u stopu, a iznimnu posjećenost su imale i matineje s animiranim sinkronizira­nim hitovima Rango, Sammy na putu oko svijeta 3D i Gnomeo i Julija 3D. Najveće oduševljenje filmovima i 3D doživljajem pokazivala je upravo najmlađa publi­ka. Uz dječje 3D naočale doživjeli su jedno uistinu novo iskustvo gledanja filmova. Nekoliko posjetitelja pogledalo je čak i 3 filma u jednome danu. Velike gužve na blagajnama olakšao je Cinemat, a Osječani su svoje kino ulaznice već počeli ispisivati i kod kuće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovoga tjedna Osijek očekuju nove filmske premijere. Najmlađe će oduševiti Hop i Ocean's Worlds 3D, a tu i filmovi Solomon Kane i Ja sam broj četiri.

 >>>Cinestar Osijek detaljan raspored filmova od 24.03. do 31.03. <<<

[important color=red title=The Prodigy "World's on Fire]

The Prodigy „World's on Fire", najbolja koncertna snimka ikad, snimana uživo s 20 kamera u Full HD na Warrior's Dance Festi­valu u srpnju 2010., bit će ekskluzivno prikazana u kinima di­ljem svijeta samo jednu noć, 31. ožujka 2011. Fanovi u Hrvats­koj imaju priliku dijeliti ovo nevjerojatno Prodigy iskustvo u multipleksima CineStar Novi Zagreb, Rijeka, Split i Osijek, 31. ožujka od 20:00. Karte su u pretprodaji po cijeni od 35 kuna.

Sniman pred 65.000 obožavatelja, World's On Fire je prva live snimka koja dokumentira do sada najveći koncert legendarne grupe The Prodigy. Zapaljiv performanse koji uključuje izvedbe Firestarter, Breathe, Invaders Must Die, Out of Space i Omen, bit će prikazan samo jednu večer.

Višestruko nagrađivani redatelj Paul Dugdale osmislio je ovaj film zajedno s bendom. Film također uključuje i ekskluzivnu snimku grupe u Brazilu (do sad neprikazani materijal sa brazil­skog dijela turneje), uz druge snimke iza scene.

Ne propustite ovu nevjerojatnu priliku i osjetite eksplozivni live nastup grupe The Prodigy u jedinstvenom kino okruženju.

[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!