Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 23.04. do 29.04.2015.

CineStar Osijek program od 23.04. do 29.04.2015.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Noćna potjera" u našoj nagradnoj igri!

Noćna potjera (Run All Night)

REDATELJ: Jaume Collet-Serra  |  ŽANR: akcija, drama, kriminalistički
ULOGE: Liam Neeson, Ed Harris, Genesis Rodriguez, Joel Kinnaman
TRAJANJE FILMA: 114 minuta  |  GODINA: 2015  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pripadnik brooklynskog podzemlja i uspješni plaćeni ubojica Jimmy Colon (Liam Neeson) imao je i boljih dana. Sa 55 godina proganjaju ga grijesi iz prošlosti, ali i uporni policijski detektiv (Vincent D’ Onofrio) pa se čini da Jimmy jedinu utjehu pronalazi na dnu čaše whiskeya. No kada njegov sin Mike (Joel Kinnaman) postane meta, njegov otac, ujedno i najbolji prijatelj mafijaškog bossa Shawna Maguirea (Ed Harris), morat će se trgnuti i odlučiti pripada li još uvijek obitelji kriminalaca ili svojoj pravoj obitelji koju je davno napustio.

{edocs}Cinestar/cinestar144.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

Cjenik-WEB-Osijek
Pogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Noćna potjera". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Noćna potjera". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 29.04.

DOBITNICI:

Vlatka Račić
Tea Šainović


Čestitamo! Ulaznice Vas čekaju na blagajni kina.[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!