CineStar Osijek program od 16.04. do 22.04.2015.

CineStar Osijek program od 16.04. do 22.04.2015.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Iz sveg glasa" u našoj nagradnoj igri!

Iz sveg glasa (Boychoir)

REDATELJ: François Girard  |  ŽANR: drama
ULOGE: Dustin Hoffman, Josh Lucas, Kathy Bates
TRAJANJE FILMA: 103 minuta  |  GODINA: 2014  |  DRŽAVA: SAD

Stet je problematični 11-godišnjak koji živi u malom teksaškom gradiću. Nakon što mu umre majka, Stet ostaje siroče te igrom sudbine završi u dječjem zboru kojeg vodi zahtjevni gospodin Carvelle. Iskusni glazbenik ubrzo prepozna dječakov jedinstveni talent, ali se suoči i s njegovim čvrstim karakterom. Uporni učitelj učiniti će sve kako bi Stet zapjevao iz sveg glasa te srcem i dušom zavolio glazbu kojom je predodređen baviti seOpise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

Cjenik-WEB-Osijek
Pogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRAPoklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Iz sveg glasa". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Iz sveg glasa". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 22.04.

Kristina Eđed
Anica Klarić

Čestitamo! Ulaznice podižete na blagajni kina uz predočenje osobne iskaznice!

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

No events