Cinestar Osijek program + nagradna igra

Cinestar Osijek program + nagradna igra

Portal SiB.hr i najveće kino u regiji Cinestar Osijek, koji se nalazi u danas otvorenome centru Portanova, pokreću suradnju. Osvojite nagrade i saznajte sve o filmovima u najvećem kinu u regiji.

Osječki će multipleks biti najveći kino centar u regiji. Od devet dvorana pet će ih biti opremljeno 3D tehnologijom. Najveće platno ima 110m2, a osim toga gledateljima će potpuni audiovizualni doživljaj davati Dolby Digital Ex (7+1) i DTS zvučni sustav, platna koja se protežu od zida do zida, odnosno od poda do stropa, Barco digitalni projektori, Doremi serveri koji omogućavaju četverostruku rezoluciju prikazivanja, posebna mjesta za invalide, besplatni parking i ljubavna sjedala. Također svaka je dvorana opremljena sa posebnim VIP sjedalima. Ukupno ih je 172, presvučena su kožom, nešto su većih gabarita od klasičnih sjedala, a između svakog od njih se nalazi stolić.

Kako bi svi oni koji žele posjetiti Cinestar bili upoznati sa aktualnostima te kino rasporedom portal SiB.hr u suradnji sa tvrtkom Blitz svakoga tjedna predstavljati će najnoviji program, te filmske recenzije najznačajnijih filmova.

>>>Cinestar Osijek detaljan raspored filmova od 24.03. do 31.03. <<<

Nagradna igra - Cinestar i SiB.hr

Također, moći ćete i osvojiti nagrade vezane uz aktualne filmske naslove. Tako već ovoga tjedna imate priliku osvojiti 3x1 majicu iz filma Savršena formula (Limitless), a sve što trebate jest kliknuti Like i poslati nam svoje podatke (ime, prezime) na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Bradley Cooper i Robert De Niro su zvijezde filma Savršena formula, akcijskog trilera o neuspješnom piscu čiji se život mijenja iz temelja uporabom "pametnog lijeka", tajne supstance koja mu omogućava stopostotno korištenje mozga, čime postaje savršenom verzijom samoga sebe. Njegove nove sposobnosti ubrzo privuku pozornost mračnih sila koje prijete njegovom novom životu.

Osim toga pogledajte i što vas sve očekuje u narednim mjesecima u Cinestaru. 

    Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja