Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 12.02. do 18.02.2015.

CineStar Osijek program od 12.02. do 18.02.2015.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Kingsman: Tajna služba" u našoj nagradnoj igri!

Kingsman: Tajna služba (Kingsman: Secret service)

REDATELJ: Matthew Vaughin   |  ŽANR: akcija, avantura, komedija
ULOGE: Colin Firth, Samuel L. Jackson, Taron Egerton
TRAJANJE FILMA: 129 minuta

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izabrani mladići i djevojke postaju vitezovi novoga doba, a njihovo djelovanje unutar tajne službe Kingsman odvija se u maksimalnoj diskreciji. No, da bi došli do ove laskave titule, potencijalni agenti moraju proći ne samo specijalnu obuku, nego i usvojiti cijeli niz manira pripadnika visokog društva, promijeniti svoj izgled, način odijevanja i govor, što će im pasti puno teže od zadataka kojima će se baviti kao profesionalci.

{edocs}Cinestar/cinestar134.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

Cjenik-WEB-Osijek
Pogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Kingsman: Tajna služba". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Kingsman: Tajna služba". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 18.02.

DOBITNICE:
Marta Pavičić
Ivana Hodak[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!