Glumci iz Larinog izbora danas u Cineplexxu

Glumci iz Larinog izbora danas u Cineplexxu

U nepunih 12 dana film „Larin izbor: Izgubljeni princ“ pogledalo je 28.302 gledatelja što predstavlja uvjerljivo najbolji kino rezultat nekog domaćeg filma ovoga stoljeća! Samo u posljednja četiri dana film je pogledalo 9.382 ljudi.

Nakon što su posjetili Cineplexx kina u Zagrebu i Splitu, glumci nastavljaju svoje putovanje po ostalim kinima u Hrvatskoj kako bi se družili i fotografirali s brojnim obožavateljima ove najpopularnije domaće televizijske serije u posljednjih 10 godina. Tako je na red došao i Osijek!

Ekskluzivno u kinu Cineplexx Osijek Avenue Mall u petak, 13. srpnja s početkom u 19 sati glumci Jagoda Kumrić i Dino Rogić družit će se s okupljenim obožavateljima i fotografirati se s njima. Na ovaj uistinu svečani događaj pozvani su svi Osječani! Uveličajte i Vi ovaj nesvakidašnji događaj svojim dolaskom i fotografirajte se s Vašim omiljenim glumačkim zvijezdama!

Cjelovečernji film „Larin izbor: Izgubljeni princ“ izravno se nastavlja na događaje iz prve sezone serije čije je finale emitirano na Novoj TV 20. lipnja. Posljednja dva napeta nastavka ostavila su dosta toga otvorenim, a odgovore na dugoočekivana pitanja kao i nove, nikad prije viđene likove, donosi upravo film.

Film „Larin izbor: Izgubljeni princ“ režirao je Tomislav Rukavina, a glavne uloge u njemu su ostvarili Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, dok im se u ostalim ulogama pridružuju David Šikić, Špiro Guberina, Miraj Grbić, Filip Radoš i ostali.

PR objava
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr