Lifestyle / Cineplexx

Cineplexx Osijek program od 08. do 14. ožujka

Cineplexx Osijek program od 08. do 14. ožujka

{edocs}Cineplexx/cineplexx48.xls,495,245,link{/edocs}

 

U Cineplexx kina srijedom za samo 19 kn!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kino dan – za sve obožavatelje kina uz najveće holivudske hitove i ulaznice za samo 19 kn*

Rezervirajte svoje mjesto srijedom po posebnim cijenama odmah!

*Cijena se odnosi na 2D filmove. Za 3D filmove i filmove s posebnom dužinom trajanja primjenjuju se nadoplate prema važećem kino cjeniku.

Opširnije opise filmova, te dnevne termine po dvoranama pogledajte na Cineplexx web stranici.

 

NOVO U KINIMA:

„UMJETNIK“ ( THE ARTIST)“

100 min  -  Romansa | Komedija | Drama    
Redatelj: Michel Hazanavicius
Scenarist: Michel Hazanavicius
Napokon je ispravljena jedna od većih nepravdi ove filmske sezone i distributer je otkupio prava za prikazivanje ovoga filma. Ovjenčan Oscarima u svim važnijim kategorijama(najbolji film,redatelj,glavni glumac) „Umjetnik“ nam donosi priču o glumcu Georgeu Valentinu,zvijezdi nijemoga filma. Nadolazeće razdoblje zvučnih filmova tjera ga na borbu na opstanak u tom novom nepoznatom svijetu.
Brojne nagrade koje je osvojio i već spomenuti Oscari čine „ Umjetnika“ su dovoljna preporuka da pogledate ovaj film.

RECENZIJA

 

„J.EDGAR“

137 min  -  Biografski  | Drama
Redatelj: Clint Eastwood
Scenarist: Dustin Lance Black
Od redatelja Clinta Eastwooda dolazi nam film o jednoj od ikona američke prošlosti prošloga stoljeća, utemeljitelju FBI-a J.Edgaru Hooveru. U naslovnoj ulozi pojavljuje se dobro poznati Leonardo DiCaprio koji je ovom ulogom pokazao da mu i taj tip ozbiljnijih uloga dobro leži.
Kao lice zakona tijekom gotovo 50 godina J.Edgar Hoover je bio mržen i obožavan,strah i sigurnost. Ali iza zatvorenih vrata držao je tajne koje bi uništile njegovu sliku,posao,život.
Odlični dijalozi, uvjerljiva gluma i nadasve majstorska režija garancija su da vam neće biti žao utrošite li svoje vrijeme da pogledate ovu biografsku dramu.


„LJUDOŽDER VEGETARIJANAC“


86 min -  Triler
Redatelj: Branko Schmidt
Scenarij: prema romanu Ive Balenovića
Nakon „Metastaza“ dolazi nam njegov svojevrsni nastavak, film u kojem Branko Schmidt još jednom prikazuje realnu sliku hrvatskoga društva na jedan brutalno sirov način. Rene Bitorajac još jednom je odličan u ulozi beskrupuloznog mladog ginekologa koji predtavlja oličenje svega lošega u našem društvu. Duboko je uvučen u mafijaške poslove, slobodno vrijeme ispunjeno mu je drogom i prostitutkama, a agresiju ispucava mlateći po bubnjevima i pumpajući svoje predimenzionirane mišiće u teretani.  Najbliži kompanjon mu je korumpirani inspektor Ilija (uvijek sjajan Leon Lučev), koji Babića uvodi u svijet trgovine drogom i ljudima, ilegalnih borbi pasa i obveznih nemoralnih usluga politički utjecajnim zaštitnicima u samom vrhu vlasti.
Ovo je jedan solidan medicinski triler koji uz jaku glumačku postavu daje nadu da se hrvatski film polako vraća na stare dane slave.

 


„GEORGE HARRISON: ŽIVJETI U MATERIJALNOM SVIJETU“


208 min  -  Dokumentarni
Redatelj: Martin Scorsese
Scenarij: Martin Scorsese
Redatelj Martin Scorsese nam na jedan neposredan i direktan način prikazuje lik i djelo jednog od člana legendarnih Beatlesa,Georgea Harrisona. U trajanju preko 3 i pol sata upoznajemo Harrisona i Beatlese i činjenice koje su dosad bile brižno skrivene od očiju javnosti.  Kroz razgovore sa obitelji i kolegama Scorsese nam je uspio predočiti i približiti svijet te glazbene zvijezde. Za ljubitelje Beatlesa ovo je must-see film.

Cijene ulaznica:

cineplexx-cjenik-jesen

[important title=Nagradna igra 3x2 ulaznice]Cineplexx Osijek i portal SiB.hr poklanjaju 3x2 ulaznice za kino ovaj tjedan.

U komentar ovdje UNUTAR članka upišite "SiB.hr mi poklanja + naziv filma koji želite pogledati", a mi ćemo najsretnije od vas nagraditi. Kliknite i LIKE button ukoliko se prijavljutete preko Facebooka. Dobitnike objavljujemo u srijedu ujutro!

Ako za korisničko ime na Facebooku imate nadimak ili nešto slično, molimo Vas ostavite u komentaru i Vaše pravo ime i prezime!

DOBITNICI:

Vlatka Hunjet - John Carter 3D
Marina Pipek - Mačak u čizmama 3D
Igor Gačić - Nasljednici

Karte možete preuzeti na blagajni kina od danas (srijeda 14.03.) do nedjelje (18.03.) uz predočenje osobne iskaznice.[/important]

        


Izdvojeno

Reci što misliš!