Lifestyle / Cineplexx

Seviljski brijač u Cineplexxu

Seviljski brijač u Cineplexxu

U povodu blagdana Cineplexx u Osijeku i Splitu sljedeći tjedan priprema brojna iznenađenja za svoje posjetitelje. Najveće od njih svakako je prava poslastica za ljubitelje opernih spektakala – prijenos opere Seviljski brijač Gioacchina Rossinija uživo iz Teatro Regio di Parma.

U doživljajima Figara, glavnog junaka ove najpoznatije i najizvođenije komične opere, posjetitelji kina u Osijeku i Splitu moći će uživati u utorak 26. travnja u 20 sati.

Uz poznate filmske naslove, kojima se danas pridružuje i „Voda za slonove" s dobitnicima Oscara Reese Witherspoon i Christophom Waltzom te planetarno popularnim Robertom Pattinsonom, Cineplexx će posjetitelje sljedeći tjedan darivati raznim ukusnim iznenađenjima. Tako će svi posjetitelji na Uskrsni ponedjeljak uz kupljenu ulaznicu dobiti paket Čipi Čipsa, koji im Cineplexx poklanja u suradnji s Franckom. Darivanje se nastavlja i od utorka do četvrtka, kad će Cineplexx sve posjetitelje mlađe od šesnaest godina koji kupe ulaznicu počastiti besplatnim kokicama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

{youtube}LFt-iSxjmGs{/youtube}

 


Izdvojeno

Reci što misliš!