Cineplexx Osijek program od 21. do 27. travnja

Cineplexx Osijek program od 21. do 27. travnja

cineplexx-logotipCineplexx Osijek (Avenue Mall) program od 21. do 27. travnja 2011.

 

 

 

 

  

Brži od pravde

Faster
akcija, drama, kriminalistički triler | 98 minuta

Konačno dočekavši slobodu, on ima smrtonosan plan… ali dvojica mu muškaraca stoje na putu – Cop (Billy Bob Thornton), policajac kojeg nekoliko dana dijeli od mirovine i mladi egocentrični Killer (Oliver Jackson-Cohen), ubojica s razvijenim instinktom za umjetnost ubijanja. Driverov osvetnički plan postaje utrka na život i smrt jer se misterija oko smrti njegovog brata produbljuje, a na površinu...

 

Hop

Hop
animirani | 100 minuta

Ali ovaj zec na pameti umjesto uskršnjih jaja ima karijeru bubnjara! Dok se Fred bori s najgorim mogućim kućnim gostom, oboje će naučiti što je potrebno za konačno odrastanje. Fred će shvatiti kakvu mu je ulogu namijenila sudbina - spas ovogodišnjeg Uskrsa leži u njegovim rukama.

 

Invazija svijeta: Bitka Los Angeles

Battle: Los Angeles
akcija, znanstveno-fantastični | 112 minuta

Poseban odred marinaca dobit će do sada najteži zadatak: pokušati se oduprijeti izvanzemaljcima koji dolaze u Los Angeles kako bi napravili pravu invaziju...

 

Ja sam broj četiri

I Am Number Four
akcija, znanstveno-fantastični | 110 minuta

Snimljen prema istoimenoj knjizi, priča prati devetero tinejdžera aliena koji dolaze na Zemlju nakon što njihov planet unište zle sile. Međutim, uskoro će otkriti da su ih njihovi neprijatelji cijelo vrijeme pratili i da se i oni također nalaze na Zemlji...


 

Moja lažna žena

Just Go With It
komedija, romantična komedija | 116 minuta

Međutim, nakon što djevojka posumnja u njegovu iskrenost, on zamoli svoju kolegicu s posla da, skupa sa svojom djecom, glumi njegovu nepostojeću obitelj kako bi dokazao da je u pravu.

 

Ocean World 3D

Ocean World 3D
dokumentarni | 90 minuta

Suočite se s fascinantnim, zabavnim i ponekad neshvaćenim stvorenjima koja naseljavaju ovaj krhki biološki sustav. Zahvaljujući čarima 3D tehnologije, osjećat ćete se kao da ronite od australskog Velikog koraljnog grebena do pjeskovitog rodilišta našeg vodiča, neustrašive morske kornjače. Dokumentarac kakav još niste imali prilike vidjeti, predstavlja vam Jean-Michel Cousteau. Zaronite!


 

Savršena formula

Limitless
akcija, triler | 105 minuta

Bradleey Cooper glumi stereotipnog pisca čiji se život mijenja u trenutku kad počne konzumirati tajnu supstancu. Ona oslobađa sve potencijale njegovog mozga, dajući mu nevjerojatne sposobnosti. Život mu pretvara u uspjeh za uspjehom, ali počinje se nazirati i tamna strane priče… savršena formula ipak ima svojih mana, a misteriozni ubojice prate svaki njegov trag.


Sucker Punch – Babydoll uzvraća udarac

Sucker Punch
akcija, fantazija | 110 minuta

Nesputana granicama prostora i vremena, slobodna je krenuti kuda je vode misli, a njezine nevjerojatne avanture zamagljuju granice između stvarnosti i imaginacije. Babydoll je zatočena, ali nije izgubila volju za životom. Odlučila se boriti za slobodu, pa poziva još četiri djevojke da udruže svoje vještine kako izbjegle zlu sudbinu i pobjegle od svojih tamničara. Babydoll predvodi djevojke u...

RIO 3D

Rio
animirani | 96 minuta

Rio je animirana 3D avantura koju nam donose kreatori remek-djela „Ledeno doba“. Radnjom smješten u prekrasnom gradu Rio de Janeiru, u ovoj avanturističkoj komediji glavni lik je Blu – rijetki makao papagaj koji vjeruje da je ostao posljednji na svijetu od svoje vrste. Međutim, nakon što otkrije da postoji još jedan makao papagaj i da je on zapravo ona, napušta udobnost svog kaveza u Minnesoti i zaputi se u Rio. Naravno, ne pokaže se sve tako jednostavnim – Jewel je pomalo teška i inzistirajuće nezavisna papagajka kojoj nikako nije jasno što Blu želi od nje. Tijekom njihove zajedničke avanture oboje će naučiti ponešto o prijateljstvu, ljubavi, hrabrosti i otvorenosti prema novim stvarima. Spajajući prekrasne likove, toplu priču, nevjerojatnu animaciju, latinsku glazbu i originalne pjesme i plesove – nesumnjivo je da će animirani film Rio postati jedan od najvećih animiranih hitova godine!

 

Pušteni s lanca

Hall Pass
komedija | 105 minuta

Najbolji prijatelji Rick i Fred su obojica u braku već dugi niz godina. Kada su kod kuće počeli pokazivati znakove nemira, njihove žene zauzele su odvažan stav kako bi oživjele svoj brak: daju dečkima dozvolu za tjedan dana slobode kako bi radili što god žele. Bez ikakvih pitanja nakon toga. Isprva, to za Ricka i Freda zvuči kao ostvarenje snova, ali ubrzo otkrivaju kako su njihova očekivanja od samačkog života potpuno i urnebesno neusklađena s realnošću.

 

Sanctum 3D

Sanctum
akcija, avantura | 108 minuta

Akcijski 3-D triler prati tim špiljskih podvodnih ronilaca na njihovoj ekspediciji kroz najveći, najljepši i najmanje dostupan sustav špilja na Zemlji!

 

Opširnije opise filmova pogledajte na Cineplexx web stranici.

 

Cijene ulaznica:

cineplexx-cijene

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja