Osijek upisan na kartu Guinnessovih svjetskih rekorda
Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder 2011/zapazanja/kokice is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Osijek upisan na kartu Guinnessovih svjetskih rekorda

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2011/zapazanja/kokice is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Osijek je ušao u Guinness-ovu knjigu rekorda! Naime u organizaciji Avenue Malla i Cineplexa, napunjena je najveća kutija kokica na svijetu. Dosadašnji španjolski rekord sa 48m3 kokica srušen je ispred osječkog Avenue Malla sa 52,59m3 kokica koje su ispunile ogromnu kutiju visine 5,7 metara i širine 2,5-3,5 metara.

Program je upotpunjen raznim sadržajima za najmlađe, poput ljudskog stolnog nogometa, rušenja klauna sa postolja uz pomoć loptice, i hvatanja novčanica u tzv. Money Bloweru. Cijeli je program začinio DJ.

Cijeli je događaj nadgledala službena sutkinja Guinness World Recordsa - Tarika Vara, koja je nakon dva sata prikupljanja u kojem je sudjelovalo mnoštvo posjetitelja kao i štičenici SOS Dječjeg sela Ladimirevci, obznanila da je misija ispunjena te uručila plaketu Saši Kaštelanu, voditelju promocije Cineplexxa. Nakon službenog proglašenja rekorda, kokice su podjeljene posjetiteljima.

Kako Cineplexx najavljuje, ovo je samo jedno u nizu iznenađenja koje pripremaju svojim sugrađanima.

{galerija width=75 height=55}2011/zapazanja/kokice{/galerija}

TEKST: SiB.hr / FOTO: M.B, D.Š, Press materijal

VIDEO: STV

  


{galerija width=93 height=73}2011/zapazanja/ryanair{/galerija}Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Utorak

Srijeda

Četvrtak