Foto ubod / Foto zapažanja

FOTO: Božićna ''Nebeska emisija'' učenika II. gimnazije

FOTO: Božićna ''Nebeska emisija'' učenika II. gimnazije

Nebeska emisija" naziv je priredbe koju su održali učenici II. gimnazije Osijek u Studentskom centru 20. prosinca 2012.

Kao i svake godine, vjeroučiteljica Elvira Vrljić, prof. zajedničkim radom s učenicima osmislila je predstavu koja je namijenjena svim učenicima i djelatnicima II. gimnazije Osijek.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Program je započeo plesnom točkom, a potom je uslijedila „Nebeska emisija" koja se emitirala uživo, a publika uistinu aktivno sudjelovala. Ispričana je priča o djetetu iz siromašne obitelji, a pojavile su se glasine da se dijete zove Isus. Voditelji emisije potrudili su se za dobru zabavu, a gosti za smijeh. Bilo je i pjesme, plesa, svirke.

Kasnije je publika sudjelovala u nagradnoj igri i to tako da su na pozornicu morali doći oni ispod čijih sjedala nalazila se omotnica. Među takvima, pronašla se i jedna profesorica, a za svoje točne odgovore dobili su prigodne poklone. Pitanja su, naravno, bila vezana uz Božić, a spomenuta su već ranije tijekom priredbe.

Program je završio Božićnom porukom i čestitkom ravnateljice II. gimnazije Osijek Marije Šerić, prof. Učenici koji su sudjelovali u priredbi kažu kako su ponosni, a da su se pripremali na dugim probama, dok ostatak učenika koji je ovaj puta samo gledao priredbu, kaže kako su se dobro nasmijali, ali i upućuju čestitke za uložen trud i dobar nastup svojim školskim kolegama.

Image00004

Image00005

Image00006

Image00007

Image00008

Image00009

Image00010

Image00011

Tekst: Amra Hodžić


Izdvojeno

Reci što misliš!