FOTO: Otvorena Kuća zelenog čaja

FOTO: Otvorena Kuća zelenog čaja

Danas je trgovačkome centru Portanova i službeno otvorena Kuća zelenog čaja. U prisutnost velikoga broja ljudi te gejši koje su djelile prigodne poklon paketiće čaja, opojni miris istoka širio se prizemljem Portanove.


Kuću zelenog čaja možete posjetiti svakoga dana od 9 do 21 sat te saznati sve o raznim vrstama čajeva.

Kuća zelenog čaja poznata je kao mjesto koje nudi probrane i najkvalitetnije čajeve iz Japana, Kine i ostalih dijelova svijeta, a u Hrvatskoj je prisutna više od 7 godina. Tamo možete pronaći oko 100 vrsta čajeva provjerene, vrhunske kvalitete koji pružaju maksimalnu učinkovitost i ljekovitost. Njihovo originalno porijeklo temelj je stvaranja pravih, punih aroma kakve je moguće dobiti samo od najkvalitenijih čajeva iz rinfuze.

"Prave čajeve uistinu volim i mislim da ću biti redovni posjetitelj Kuće čaja. Gotovo da sam u potpunosti svoje dnevne doze kave zamjenila sa čajem, a sada kada ga mogu nabaviti i u Osijeku vrlo sam zadovoljna," rekla nam je jedna od posjetiteljica.

Kuća zelenog čaja Osijek je za sve ljubitelje čaja i one koji će to tek postati, u svojoj ponudi pripremila različite vrste zelenih, crnih, bijelih, biljnih, rooibos, voćnih čajeva kao i pribora za njihovu pripremu.

Iz široke palete proizvoda izdvajamo sencha i ginseng zeleni čaj za duhovnu, mentalnu i fiziološku snagu, white cherry bijeli čaj za rješavanje stresa i čišćenje organizma od toksina. Od biljnih čajeva ističe se mate čaj koji nježno suzbija osjećaj gladi i ubrzava metabolizam, te žuti čaj poznat kao zlatni napitak u borbi s viškom kilograma. Za istinske obožavatelje čaja tu je i neizostavni crni čaj earl grey, te različiti ayurvedski čajevi.

Više o Kući zelenog čajamoći ćete saznati i na portalu SiB.hr i to unašim kolumnama, a također ćete moći osvojiti i vrijedne nagrade.

 

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr