Foto ubod / Foto zapažanja

FOTO: Od sumraka do zore - kolodvor bez rasvjete!

FOTO: Od sumraka do zore - kolodvor bez rasvjete!

 

Nepunih pola godine nakon otvaranja novog autobusnog kolodvora u Osijeku uslijedili su prvi veći problemi!

Na e-mail adresu naše redakcije došlo je nekoliko komentara čitatelja (podaci poznati redakciji) o tome kako je autobusni kolodvor Osijek već neko vrijeme nakon zalaska sunca u potpunom mraku! Prolaznici su vrlo lako mogli uočiti da više nema plave rasvjete na krovu kolodvora, kao i da je unutrašnjost prilično mračna, dok nam jedan od putnika konkretno navodi kako je iz Zagreba došao oko 22:40h i zatekao perone i čekaonicu bez ikakve rasvjete.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kontaktirali smo voditelja kolodvora Maria Marića, i kako doznajemo, od sredine prošlog mjeseca, dekorativna plava rasvjeta koja je okruživala krovnu konstrukciju kolodvora, više se uopće ne pali, dok se u unutrašnjosti rasvjeta gasi između 22:00 i 23:00h i opet pali ujutro između 04:00 i 06:00. Unutrašnjost tada obasjava samo svjetlost nekoliko reklama koje su postavili zakupci poslovnih prostora, a perone odsjaj javne rasvjete.

Napominjemo kako osječki kolodvor ima status A kategorije te bi shodno tome trebao omogućiti putnicima radno vrijeme sa svim uslugama od 0-24h.

Iskreno se nadamo kako je ovo samo prolazna epizoda, i da će zgrada koju su Osječani desetljećima iščekivali i željno dočekali uskoro opet pružiti punu funkcionalnost putnicima.

kolodvor645

kolodvor 2 645

SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!