Foto ubod / Foto zapažanja

Press konferencija uoči Severininog koncerta

Press konferencija uoči Severininog koncerta

Danas, 27.1.2011. u 14h održana je press konferencija povodom nadolazećeg Severininog koncerta u Osijeku. Pred novinare su osim organizatora, pristupili i sama Severina, te osječka dogradonačelnica Danijela Lovković. Melita Butković iz agencije Gramofon, glavnog organizatora ovog eventa, izrazila je veliko zadovoljstvo dosadašanjom suradnjom i odazivom na prethodne koncerte koje su organizirali u dvorani Gradski Vrt, dok je dogradonačelnica istaknula zadovoljstvo što se izgradnja dvorane pokazala velikim uspjehom s obzirom na potpuno iskorištene kapacitete.

Sama je Severina bila prilično samozatajna. Istaknula je kako joj je drago što će opet iskoračiti pred osječku publiku, te je obećala fenomenalan scenski doživljaj i vruću atmosferu u dvorani. Iako su se iz novinarskih redova začula pitanja u vezi njezinog novog dečka, premijerke Kosor i poplave srpskih glazbenika na hrvatskoj koncertnoj sceni, šturo je odgovorila kako ne želi razgovarati o svojoj privatnosti, kao ni o dnevno-političkim zbivanjima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Inače, koncert koji se održava povodom Valentinova, zakazan je za 12. veljače u 20h. Ulaznice se mogu u pretprodaji kupiti na slijedećim mjestima:

Putem web stranice Eventim - www.eventim.hr

Osijek - Videoteka Cross-centar, Gradski radio Osijek

Vukovar - Rođendaonica "Madagaskar"

Beli Manastir - Turistička zajednica Baranje

Našice - Hotel "Park"

Đakovo - Caffe bar "Saloon"

Vinkovci - Hotel "Cibalia"

Donji Miholjac - Turistička zajednica D. Miholjca

te na sam dan koncerta u dvorani Gradski vrt.

Organizator najavljuje veliki spektakl, upotpunjen bogatom scenografijom i brojnim iznenađenjima. Pozivaju sve Slavonke i Slavonce da se odazovu ovom koncertu i da upravo na njemu proslave Valentinovo.

TEKST/FOTO: M.Banić (SiB.hr)


Izdvojeno

Reci što misliš!