Foto ubod / Foto trenutak

FOTO: Trg slobode - treća zona

FOTO: Trg slobode - treća zona

trgslobodesuper1 SiBhr 01.jpg
Kao što je već poznato, uređenje Trga izvodi se u pet etapa, koje se nadovezuju jedna na drugu- zona spomenika, prostor ispred Supera, dječje igralište, vodeni zid i park kod spomenika braniteljima.

"Treća zona prolazi u dužini objekta Supermarketa, s koje će nestati sadašnji objekt kioska. Na istočnoj strani bit će smještena dva prizemna paviljona. U prvom su trgovina i javni toalet s dvije samočisteće sanitarne jedinice, a drugi je predviđen za kiosk Tiska i caffe-bar s ljetnom terasom. Između dvaju paviljona bit će moderno dječje igralište sa sigurnosnim gumenim podom, interaktivnom podlogom i slovima OS. Prema Supermarketu bit će vodopadni 'zid', city light paneli i česma"

[span class=camera]FOTO: Pogledajte kako će Trg slobode izgledati noću[/span]

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Na cijelom Trgu imat ćemo nove betonske popločnjake, protuklizne i nehabajuće, u tri nijanse – bijeloj, sivoj i antracit. Također, predviđena su dva suvremena ekootoka, koji će služiti za odlaganje smeća, a naglašavam da će više od 2.000 kvadrata biti pod zelenilom. Tako ćemo posaditi ukupno 60 stabala gledičije ili bijelog javora. Taj novi Trg slobode bit će trg zelenila, vode, dječje igre, odmora, kretanja, ritma i svjetla, ali i trg ljubavi, nade i sjećanja"

FOTO: Rocky - SSC Osijek forum

 


Izdvojeno

Reci što misliš!