Foto ubod / Foto trenutak

Sinkronizirani ples 344 konjske snage u srcu Slavonije

Sinkronizirani ples 344 konjske snage u srcu Slavonije

Za 509. obljetnicu postojanja poznate Državne ergele Đakovo u posebnom su programu rasni konji lipicanci nastupili s bijelim Mercedes-Benzovim C-klasama.

Proslava se odvijala u subotu, 10. listopada 2015. tijekom cijeloga dana u ergeli. Ulaz je bio slobodan i domaćini su organizirali cijele nizove atraktivnih programa za sve generacije posjetitelja.

Vrhunac programa bila je specijalna konjička predstava, režirana da prikaže program rada i stručne obuke konja lipicanaca, a baš su u tom segmentu ravnopravno sudjelovala i dva bijela modela Mercedes-Benzove C-klase. Ovaj atraktivni scenski prikaz u kojemu su sudjelovali rasni konji i vrhunski automobili bio je jedinstven još dok je bio u planovima. Malo je reći da su posjetitelji bili fascinirani. Ukupno 340 konjskih snaga Mercedesa i četiri lipicanca stvorili su sliku za pamćenje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Automobili Škojo su manifestaciju podržali zajedno s ostalim generalnim sponzorima.

Posjetitelji su tijekom dana na prostorima ergele mogli vidjeti i doživjeti izložene Mercedes-Benzove modele GLC, Vito, te A i C-klasu. A za mlade obitelji pripremili su i popularne Suzukijeve modele Vitaru i Swift.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!