Lifestyle / Night life

Subground Resistance 4. - Pero Fullhouse u Bastionu

Subground Resistance 4. - Pero Fullhouse u Bastionu

Subground Resistance je projekt pokrenut od strane nekolicine entuzijasta sa željom da se ponuda noćnog života i zabave u Osijeku obogati s kvalitetnim klubskim sadržajem s naglaskom na underground glazbi.

Na dosadašnjim SR party večerima je nastupio veći broj domaćih dj-a, no našao se tu i Jay Lumen, jedan od najpoznatijih tech house dj-a i producenata u svijetu današnjice.

Na četvrtom SR eventu nastupa, jedan od starješina underground glazbe u Hrvatskoj, Pero Fullhouse. Pero FH je na glazbenoj sceni blizu dva desetljeća, te je radio uz rame uz rame s nekima od najvećih dj-a svijeta. Osim svojih energičnih nastupa Pero je poznat i svom organizacijsko-promotorskom radu. Uz njegovo ime se vežu neki od najvećih događaja elektronske glazbe u Hrvatskoj.

Subground Resistance 4. - Pero Fullhouse @ Bastion Osijek će se održati 20.04.2013. s početkom u 22.00. Ulaz 20 kn. Osim Pere FH, nastupit će i gosti iz Novog Sada. Svoj set će vam predstaviti Daniel Fritz b2b Danijel Savić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[important title=Nagradna igra]Subground Resistance i SiB.hr Vam poklanjaju 2x1 ulaznicu za party u Bastionu. U komentar ispod članka upišite "Ja želim ići na Subground Resistance".[/important]

Line up:

PERO FULLHOUSE
http://www.omegaritam.com/

DANIEL FRITZ B2B DANIJEL SAVIĆ (Novi Sad)

Subground Resistance Team
http://www.facebook.com/SubgroundResistance

[blockquote]Ponuda akcijskih pića:

Cijelu noć:

Pivo 0,33.........................10kn
Bijelo vino 1l + mineralna 1l....100kn
Crno vino 1l + cola 1l...........100kn
Bambus...........................10kn
Deci deci..........................10kn
Burn + 2 vodke..................30kn

Do ponoći:

Boca vodke + 4 Burna...........250kn
Jagermeister boca + cola 1l.....250kn[/blockquote]


Izdvojeno

Reci što misliš!