Lifestyle / Night life

Oxygene: Pannonian Challenge Warm Up, Live Rock i Jazz Night

Oxygene: Pannonian Challenge Warm Up, Live Rock i Jazz Night

Osječki Klub Oxygene i Pannonian Challenge započinju sa zagrijavanjem za Pannonian Challenge XIV

Osječki Klub Oxygene i Pannonian Challenge započinju sa zagrijavanjem za Pannonian Challenge XIV. U subotu, 16. ožujka od 22h održati će se prvi u nizu službenih warm up party-a za nadolazeće natjecanje i festival.

oksiden pann vikend 495

Za glazbu su angažirani Pips i Omke, koji će vrtiti odabrana rap, breaks, drum n' bass, punk, metal, funk i dubstep izdanja. Cijena ulaznice iznosi simboličnih 10kn, a dio prihoda od ulaznica izdvaja se za pomoć izgradnje novog skate parka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrijedi istaknuti da sve posjetitelje čeka i happy hours period od 23 do 01 h, kada će domaća žestoka pića biti pod akcijom 'dva za cijenu jednog' i Tuborg 0,33l po cijeni od 10 kn.

[important title=Nagradna igra]SiB.hr i Oxygene poklanjaju Vam 5x1 ulaznicu za Pannonian Challenge Warm Up party. U komentar ispod članaka potrebno je upisati "SiB.hr vodi me na PC Warm Up Party"

DOBITNICI:

Sanela Delićeva
Lex Icon
Tea Govorko
Valentina Zegnal
Mario Hornjak

Ulaznice podižete na ulazu u klub.[/important]

oksiden jazz vikend 495

Klub Oxygene nastavlja s live jazz večerima četvrtkom, pa će i ovog četvrtka od 21.00h ljubitelji jazza moći uživati u nastupu Barač-Mihić groupa i eminentnih glazbenih gostiju. Ulaz u klub je besplatan.

oksiden rock vikend 495

Live rock večeri u klubu Oxygene idu dalje, a svoju rezidenciju petkom od 21.00h nastavljaju Zvučni Zid i Božana, koji će i ovog tjedna zabavljati osječke ljubitelje live rock svirke. Ulaz je besplatan.

Oxygene pratite na Facebook stranici.


Izdvojeno

Reci što misliš!