Lifestyle / Night life

Red Carpet party u Nox Lounge-Baru [NAGRADNA IGRA]

Red Carpet party u Nox Lounge-Baru [NAGRADNA IGRA]

Nox Lounge-Bar Vas poziva da 25.02.2012. budete dio glamura i blještavila poput pravih hollywoodskih zvijezda.

Nox Lounge-Bar Vas poziva da 25.02.2012. budete dio glamura i blještavila poput pravih hollywoodskih zvijezda.

redcarpet nox

Kako bi upotpunili Red Carpet iskustvo tu će biti i fotograf koji će Vas poput prave zvijezde fotografirati na crvenom tepihu, hostese koje će vas dočekati sa šampanjcem dobrodošlice, te cijeli interijer uređen s motivom Red Carpet-a. Na najglamuroznijoj zvijezdi večeri bit će dodjeljen Oscar, a priredili su i glamurozne cijene:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Jameson brusnica - 15kn
- Jameson sprite - 15kn

Za dobru atmosferu zadužena su 3 DJ-a. BeatClone, Dubtone i Bizzo rasplesati će vas do ranih jutarnjih sati, a budući da Red Carpet-u mogu prisustvovati isključivo "Zvijezde", ulaz na The Red Carpet party moguć je isključivo sa pozivnicom. Dress code u skladu s tematikom.

Pozivnice će dobiti vjerni gosti NOX-a i sretni dobitnici naše nagradne igre.

[important title=NAGRADNA IGRA]Nox bar i portal SiB.hr poklanjaju 3x2 ulaznice za Red Carpet party u Nox Lounge-baru.U komentar ovdje UNUTAR članka upišite"SiB.hr me vodi na glamurozni party u Noxu", a mi ćemo vas nagraditi. Kliknite i LIKE button ukoliko se prijavljutete preko Facebooka.

Ako za korisničko ime na Facebooku imate nadimak ili nešto slično, molimo Vas ostavite u komentaru i Vaše pravo ime i prezime!

DOBITNICI: Borna Antun Dominović, Davor Sedlan i Petra Lang![/important]

PR objava


Izdvojeno

Reci što misliš!