Lifestyle / Night life

Coctail barKA: Lollipops Sweet Girls; Semafor Party, Carnival Party

Coctail barKA: Lollipops Sweet Girls; Semafor Party, Carnival Party

Bogat program ovaj tjedan u Coctail barci počinje u četvrtak Lollipops Sweet Girls partijem, petak je rezerviran za Semafor party, a u subotu je party pod maskama.

Četvrtak 09.02.2012.
LOLLIPOPS WITH SWEET GIRLS

Organiziramo party pod nazivom Lollipops Sweet Girls, na koji ste svi pozvani, a dogodit će se 09. 02., u četvrtak, početkom u 22 h. Toj ludoj noći ce pridadati i naravno, naše atraktivne hostese, koje će Vam nuditi voćne vodke po promo cijeni od samo 7 kuna (jagoda, šumsko voće i Blacky). Cocktaili su do ponoći i dalje 15 kuna, ali uz sve to Vam nudimo i povoljne shooterse, za koje se brine naš Cocktail Majstor NINO! Za glazbu se i dalje brine rezident kluba DJ Joka, koji će atmosferu podizati r'n'b hitovima. Prvih 100 djevojaka će na ulazu dobiti LOLLIPOP i to besplatno. Dress code je tu noć po Vašem izboru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Voćne vodke (jagoda, šumsko voće, Blacky) 7 kn

DJ Joka ( r'n'b)

start 22h
upad free

Petak 10.02.2012.
SEMAFOR PARTY

Ljudi, pripremite se, jer nam dolazi još jedan party za pamćenje, tj. Semafor Party. Za one koji nisu upoznati sa ovom vrstom Partyja, iako su mnogi već upućeni, ukratko ćemo Vam objasniti: - Cilj Semafor Partyja je druženje i upoznavanje novih prijatelja kroz glazbu i ples za sve generacije. Oni koji su spremni za druženje više od prijateljstva, morat ćemo ih upozoriti da ne lete pred rudo, nego da prvo pogledaju boju koju ta osoba nosi na sebi. Kada kažemo boju, bit će tri različite vrste boja, koja ce svaka od njih imati svoju ulogu:
-Zelena boja (SLOBODAN /A), sama nam riječ govori da Vam ta osoba daje zeleno svijetlo za bilo koju vrstu druženja. To upravo moze biti vasa buduća djevojka ili momak.
-Žuta boja (PRIDJI PA VIDI), nam govori o nesigurnim osobama ili sanjarima koji jos ne znaju jesu li spremni na takvu vrstu druženja. Naravno Vi ste tu, da im pomognete, da spoznaju svoju pravu srodnu dušu, a to upravo možete biti Vi.
-Crvena boja (ZAUZET /A) nam govori da je ovo srce vec predato nekom drugom i da je vjerovatno sretno s tom osobom. Morate biti pravi Gentleman ako mislite, da možete osvojiti ovakvu vrstu osobe. Slobodno pokušajte, iako Vam ne bih preporučili.
Dakle, možete doći obučeni u jednu od ovih boja ili možete na ulazu izabrati narukvicu, koje ćemo dijeliti na ulazu. Ulaz slobodan. Svi cocktaili do ponoći 15 kuna, Bahama Mama cijelu noć 15 kuna, Woo Woo 10 kuna. Za atmosferu se brine DJ Joka.

Bahama Mama 15 kn

DJ Joka (latino glazba)

start 22h
upad free

Subota 11.02.20012.
CARNIVAL PARTY

Jedinstveni party pod maskama uz najveće hitove. Još jednom, karnevalski duh obuzet će cijeli Brod. Kombinirat ćemo pozitivne vibracije i čudesnu atmosferu u jedinstven doživljaj, koji ćete, jedino pronaći na Cocktail Barci. Glazba je jedan dio Carnival Partyja. Pozivamo Vas, da iskoristite svoju maštu i kreativnost do maksimuma, otvorite svoje treće oko i umaskirate se najbolje ikada, kako bi najbolje obilježili prvi Carnival Party na Barci. DJ Joka je zadužen za glazbu, hostese za atmosferu i brzo nošenje cocktaila, a Nino, Cocktail Majstor će brzo spravljati čarobne napitke. Southern Comfort nudimo po promo cijeni od 10 kuna. Shooter gratis onome tko dođe umaskiran, a svi cocktaili do ponoći 15 kuna. Tulum počinje u 22 h! See ya!

Southern Comfort 10 kn
Woo Woo Shooter 10 kn

DJ Joka (mash up)

start 22h
upad free

 


Izdvojeno

Reci što misliš!