Lifestyle / Night life

10 godina Tufne + nagradna igra

10 godina Tufne + nagradna igra

Eto i nas već smo 10 godina na klubskoj sceni. Stoga vas sa zadovoljtsvom pozivamo na našu rođendansku žurku koja će trajati TRI dana! Pobrinuli smo se da svi glazbeni ukusi budu zadovoljeni, okupili smo sjajnu ekipu od čak 9 dj-eva i jednog (ali vrijednog) mc-a. Stoga spektakl može početi!

tufna rodjendan

Četvrtak 09/02 - LOMLJAVA

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Četvrtak će biti dan za naše goste koji vole nešto alternativniju glazbu. Stoga u četvrtak ćete moći čuti najbolje od d'n'b-a, funk-a, breakbeat-a, new and old school-a. Za to će se pobrinuti naša tri opaka lika.

To su:
DJ VENOM
DJ D'NOIZZ
MC POPAY

Dj-i će otkidati najboljim ritmovima, a MC Popay će pokidati mic. Ne brinite imamo dva za svaki slučaj. Tufna će se protresti, jer kad se ova tri momka udruže nastupa show! Uz ovaj crew koji će vas natjerati na skidanje i dehidraciju tu su i naše bombastic HOSTESE koje će za vas imati pića na akciji.

Petak 10/02 - ELEKTRANA

Elektranu našu će pokretati vaša najbolja domaća ekipa. Na ovaj dan će ljubitelji elektronike, tech, vocal i progressive housea doći na svoje. Čak 5 domaćih dj-eva na 2 floora će tresti Tufnom. Krenimo s domaćinima! 

Na prizemlju će vas udomaćiti:
DJ OMER
DJ SLY

Njihova umjetnička imena sve govore. Odličnu zabavu kakvu ovaj dvojac zna napraviti ste već doživjeli, stoga ćemo vam ponoviti te lijepe trenutke. U podrumu, kod našeg RAKIJA BAR-a, će za vas glazbu sipati, kao iz rukava, još jedan domaći trojac.

To su:
MARKO FELINGER
DANIEL-E
SKYJACK

Svaki od njih iza sebe ima velike i odlične party-e stoga smo baš njih odabrali da nam uveličaju proslavu, te da se uz njih osjećate kao kod kuće. Naša elektrana ne može raditi kako treba ako nema ljepšeg spola, a to su naše spicy HOSTESE. Pića na akciji su kod njih, stoga uz odličnu glazbu osvježite se odličnim pićem.

Subota 10/02 - ZAMRAČENJE

Vikend. Posh. Subota. Da. To je taj spoj. Prisjetimo se još jedanput kako nam je dobro bilo u doba POSH-a. Stari dobri dani. Da ne duljimo. U goste nam dolazi dj iz Zagreba. Dj koji je ostavio jako dobar dojam kod ekipe dolazi nam uveličati proslavu. Njegova ekipa je Blackout Zagreb, a on je DJ CARLITO!! Obrisao je prašinu sa starih ploča, izvadio stare cd-ove i pripremio najbolji hip hop, r'n'b, rap i dr. Da ni u kojem trenutku ne pomislite na odmor od čage tu je i naš DJ RISBO XL!! Član Blackout-a Vukovara i definitivno vas zna ostaviti bez daha. Što još reći osim da će vam ovaj dvojac upaliti mišiće, napravit žuljeve i čupati kosu s odličnim masnim i plesnim ritmovima basa, kako je nekad bilo dok smo se POSH zvali. Naše sexy HOSTESE će se brinuti za vas i bez brige ste.

Sva tri dana SRETNA DVA SATA su od 22 h do 00 h kada je sva domaća žesta po 5 kn, malo pivo Pan 0,35 po 8 kuna, veliki Pan 0,5 po 9,50 kn (ako kupiš dva!).

Start je od 22 h.
Sva tri dana ulaz je 10 kn.

 

[important title=Nagradna igra]Tufna i portal SiB.hr vam poklanjaju 5x1 za proslavu 10-og rođendan Tufne. U komentar ovdje UNUTAR članka upišite "Sretan rođendan Tufna", a mi ćemo vas nagraditi. Kliknite i LIKE ukoliko se prijavljujete preko Facebooka. 

DOBITNICI SU: Dino Dumančić, Valentina Kojić, Dunja Juričić, Tamara Pavičić (umjesto Katarina Flisar) i Dario Bralj

*Ulaznica vrijedi za sva 3 dana. 

Ako za korisničko ime na Facebooku imate nadimak ili nešto slično, molimo Vas ostavite u komentaru i Vaše pravo ime i prezime![/important]

PR objava


Izdvojeno

Reci što misliš!