Lifestyle / Night life

Jazz Night & Acoustic Souls u Noxu

Jazz Night  & Acoustic Souls u Noxu

U Tvrđi je nedavno otvoreno novo mjesto za izlaske, ali i za popodnevnu kavu. Riječ je o Nox-u koji se svojim interijerom znatno ističe. Ovaj tjedan pripremili su Jazz Night i live nastup benda Acoustic Souls.

Nakon vrlo uspješnog prošlotjednog nastupa Acoustic Soulsa, pozivamo sve goste da nam se i ovoga četvrtka pridruže u ugodnom ambijentu Nox lounge bara uz odličnu svirku ovoga gitarističkog dua i naravno sve one koji nisu bili u mogućnosti doći, da ovoga puta to nikako ne propuste!

Za one koji nisu znali, Acoustic Souls glazbeni je dvojac iz Đakova kojega čine Tomislav Lasica (vokal i gitara) i Vjeko Bear Valetić (vokal i gitara). Okupio se zajedno ponukan željom da ponudi kvalitetan i širok repertoar domaćih i stranih hitova velikog broja glazbenih pravaca (pop, rock, soul, blues, country...).

Petak  (27.1.) - Jazz Night

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pozivamo sve ljubitelje JAZZ glazbe da nam se ovoga petka pridruže u NOX lounge baru. Za dobru atmosferu biti će zaduženi Zlatko Barač i dio poznatog osječkog jazz orkestra BIG BAND.

"Big Band" je počeo s radom 2009 godine. Čine ga: saksofonisti, trubači, gitarist,basist, bubnjari, trombonisti, klarinetistica i brojni drugi vrhunski glazbenici mahom iz Osijeka, osim trubača iz Pečuha i Zagreba (Big Band HRT).

Očekuju vas degustacije i promocije vina iz Vinarije Erdut.

noxbar 495_2

noxbar 495_4

PR objava
   


Izdvojeno

Reci što misliš!