Lifestyle / Night life

Bastion vikend + nagradna igra

Bastion vikend + nagradna igra

Volite dobru zabavu i lude provode? Donosimo vam najavu ovog vikenda za četvrtak,petak i subotu u noćnom klubu Bastion te nagradnu igru za svaki dan. Pratite naš portal, a mi ćemo vas i dalje nagrađivati.

[blockquote]Bastion je za sve posjetitelje ovoga vikenda pripremio posebne nagradne igre za četvrtak i nedelju! Svi koje kupe bocu Jagera u četvrtak ili nedelju ulaze u nagradnu igru u kojoj mogu osvojiti 500, 300 i 100kn u konzumacijama![/blockquote] 

nagradna_igra

[important title=Nagradna igra]SiB.hr u suradnji s Bastionom vas nagrađuje s bocom (1L) Jagera za četvrtak, boca Vodke (1L) za petak5x1 epriveta Jagera za subotu i boca Jegera (1L) za nedelju! Sve što trebate učiniti je u komentare odgovorit na pitanje Tko sve nastupa na dočeku Nove 2012. godine u Bastionu? i dodati dan za koji ste zainteresirani!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

DOBITNICI

Dobitnica za četvrtak: Tihana Faca Brdar
Dobitnik za petak: Matija Varga 
Dobitnici za subotu su Parin Meranović, Antonio Jurke, Elena Ćosić, Sara Kibel i Davor Lalić Lale.
Dobitnica za nedjelju: Ana Ivankovic[/important] 

[blockquote]*Komentirati članke i sudjelovati u nagradnim igrama od sada možete i bez facebooka! Logirati se za komentiranje možete i s vašim Yahoo, Hotmail i AOL korisničkim računima.

NAPOMENA: Ukoliko ne koristite facebook račun za komentiranje nećete biti obaviješteni ukoliko osvojite nagradu. Sami morate provjeriti jeste li dobitnik/ca tako da pratite članak u kojem ste igrali neku od igara.[/blockquote]


Izdvojeno

Reci što misliš!