Lifestyle / Night life

The Shapeshifters u Bastionu + nagradna igra

The Shapeshifters u Bastionu + nagradna igra

Osječka organizacija We Love Music najavljuje još jedan veliki događaj za ljubitelje elektronske plesne glazbe. Naime, nakon odličnih večeri uz velika glazbena imena, osječki klub Bastion ugostiti će još jednu atrakciju – britanski house dvojac The Shapeshifters.

Osječka organizacija We Love Music najavljuje još jedan veliki događaj za ljubitelje elektronske plesne glazbe. Naime, nakon odličnih večeri uz David Moralesa, Tomcrafta, Freemasonsa, Valentina Kanzyania, Gramophonedzie i mnogih drugih, osječki klub Bastion ugostiti će još jednu atrakciju – britanski house dvojac The Shapeshifters. Nakon nepune dvije godine Simon Marlin i Max Reich vraćaju se u Osijek, gdje će 9. prosinca rasplesati sve ljubitelje house ritmova u Osijeku.

san divine_400

Popularni Britanci u Osijeku će nastupiti uz sve popularniju Sam Divine, njihovu službenu pratilju i kolegicu iz izdavačke kuće Defected Records. Lokalnu podršku pružiti će rezident kluba Bastion, DJ Chimp-E.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaznice za event će se moći kupiti u pretprodaji od 7. studenog, a zatim će svakog tjedna cijena rasti, prema sljedećem modelu:
07.11. - 14.11. - 50kn
14.11. - 21.11. - 60kn
21.11. - 28.11. - 70kn
28.11. - 09.12. - 80kn
Na dan eventa: 90 kn do ponoći, 100kn poslije.

[important title=Kako do ulaznice?]Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima (Bastion, Ma3x i Nox), kod promotora party-a (Karlo - 091/94-84-223) ili u našoj nagradnoj igri![/important]

 

http://vimeo.com/31811301

 

[blockquote]

TheShapeshifters 495

THE SHAPESHIFTERS (Nocturnal Groove, Defected, UK)

 

Iza imena Shapeshifters krije se dvojac Max Reich i Simon Marlin, koji su 2003. svojim hitom 'Lola's Theme' pogodili savršenu mješavinu modernog zvuka i nostalgije te osvojili prestižna mjesta na svim svjetskim klupskim i radijskim top listama. 'Lola's Theme' je, uz nametanje novih standarda dance sceni dobila podršku i najzagriženijih pristalica housea. Odjednom su postali najtraženiji klupski program, a nakon ljetnih partyja i DJ-inga na Ibizi, za koje bi većina dala bogatstvo da im je prisustvovala, svi mediji su brujali o Shapeshifters dance fenomenu.

Krajem 2004. godine, The Shapeshifters su izdali svoju prvu mixanu kompilaciju 'House Grooves', koja je zaslužila pohvale svih prestižnih britanskih kritičara i ono još važnije, natjerala ljude natrag na plesni podij. Singl Shapeshiftersa 'Back to Basics', bio je potvrda uspjeha iz 2004., a s njim su zaslužili i nominaciju za najbolji singl na Brit Awardsima. 'Lola's Theme' i 'House Grooves' izdaje Nocturnal Groove, izdavačka kuća koju je Simon pokrenuo zajedno sa suprugom Lolom. Lola je uostalom i tipičan primjer vječne inspiracije umjetnika, jer upravo su gramofonske ploče koje je slušala i njeno pjevušenje zaraznih melodija inspirirale Maxa i Simona za stvar koja im je preokrenula živote.

Nocturnal Groove si je kao izdavačka kuća u zadatak uzela redefiniranje britanske, a kako je krenulo, i svjetske house scene. U međuvremenu su The Shapeshifters izdali i album 'Sound Advice', kojeg na našim područjima distribuira Dallas Records, te su sa svojim zaraznim spotovima svakodnevno prisutni u prime time djelovima svih svjetskih i domaćih tv i radijskih postaja. Nakon 'Lola's Theme' i 'Back To Basics', potvrdili su svoju kvalitetu singlom 'Incredible', te su šećer za kraj postavili u suradnji s disco funky kraljevima Chicovcima uz neponovljivi 'Sensitivity'. Zajedno, Shapeshiftersi sviraju što se najbolje može opisati klubskom glazbom - underground house s elementima funka, soula, i tamnijeg techy doba. 2008. im donosi novi dom u Defected labelu, gdje uživaju u mogućnosti produciranja za clubbere, više nego za mainstream radio top liste.

Američko tržište ih je također prihvatilo otvorenih ruku, kao favoriti Frankie Knucklesa i Def Mix ekipe. Njihov dance remiks Leone Lewis za 'Bleeding Love' popeo se visoko na US top liste. Slijedi i Todd Terry 'Get Down' remiks, pa 2009. remiksevi za Empire Of The Sun (We Are The People) i Kleerup feat. Titiyo (Longing For Lullabies). Zajedno s Frankie Knucklesom rade na 'The Ones You Love' koja se sad nalazi na Nocturnal Groove izdanju. 2010. izdaju novi singl Helter Skelter, s vokalom Stevea Edwardsa, kao najavni single za novi album koji je izašao 2011. Ovogodišnji smash single She freaks srušio je sve svjetske chartove i bio jedan od najvećih ljetnih hitova, te se još uvijek vrti po svim klubovima.[/blockquote]

nagradna_igra

[important title=Nagradna igra - 1. krug]SiB.hr u suradnji s WLM-om vas nagrađuje s ulazniacma za ovaj party! Nagradna igra će se održati u 4 kruga, svaki puta će se dijeliti po 2 ulaznice. Sve što trebate učinit je u komentare ISPOD članka napisati: "SiB.hr mi poklanja kartu za theShapeshifterse u Bastionu!" te pritisnuti LIKE na dnu članka. Sretno!

Dobitnici 1. kruga: Tatjana Bosankić i Sandra Stubičar
Dobitnici 2. kruga: Ivan Pinter i Kristina Peršić
Dobitnici 3. kruga: Katarina Flisar i Dunja Varga
Dobitnici 4. kruga: Sandra Stubičar i Iva Šunić
[/important]

[span class=attention]Pogledajte: WLM dovodi Tomcraft-a i Dundov-a za doček 2012.! [/span] 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!