Lifestyle / Night life

Big Mama Session predstavlja Funkanomicse!

Big Mama Session predstavlja Funkanomicse!

U subotu 05.11.2011. s početkom u 23:59 - 05:00h Big Mama Sesion jesensku plesnu šemu nastavlja s njemačkim DJ kolektivom FUNKANOMICS.

U subotu 05.11.2011. s početkom u 23:59 - 05:00h Big Mama Sesion jesensku plesnu šemu nastavlja s njemačkim DJ kolektivom FUNKANOMICS. Podrška su im domaće snage rezidenti Big Mama Sessiona DJ PIPS i DJ OLIVER. Ulaznica na događaj je 30 kn, a za svaku kupljenu ulaznicu Osječko Vas časti jednim pivom!

bms495


FUNKANOMICS bio:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Juwee, FxFarmer i Bobby Kudlicz, tri su glave s juga Njemačke koje stoje iza projekta Funkanomics, osnovanog krajem 2006. godine. Njihova izdanja, u posljednjih su nekoliko godina zapalila plesne podije širom svijeta. Bilo da je riječ o hip-hop, funk, breaks, dubstep, electro ili nekom drugom zvuku, ovi momci jednostavno ne znaju pogriješiti, čega god se dohvate rezultat je isti – PLES! Izdanja, remixi i suradnje sa imenima kao što su Stevie Wonder, Cypress Hill, BadBoe, Basement Freaks, Ed Royal, Falco, Superfunk i mnogi drugi govore dovoljno o uspjehu ovih momaka. Njihove setove najlakše je okarakterizirati kao svojevrstan "mash up of everything" koje momci izvode LIVE, na 4 gramofona, 2 CDJ-a, te gomilom efekata, semplera i sl. Upravo to možemo očekivati i u k Topu na Big Mama Session-u...

funkanomics495


Izdvojeno

Reci što misliš!