Lifestyle / Night life

PARTY: We all love 80's and 90's

PARTY: We all love 80's and 90's

Party ce se odrzati na otvorenome u legendarnom vrtu hotela Royal uz puni bazen i atmosferu pravoga staroga disca... spotovi,disco kugla, dim, light show, bljeskalice.

Pogledajte, poslušajte i čagajte uz najveće hitove 70-ih, 80-ih i 90-ih u jedinstvenom video mixu na velikom video zidu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pop, studio 54, dance, rock, reggae, italo disco, new wave,funky......
weallloveparty495

Za sve ljude dobre volje željne druženja i dobre zabave najavljujemo najluđu atmosferu u gradu, i garantiramo da ćete plesati cijelu noć, jer Vas očekuju pjesme i ritmovi koji nikoga ne ostavljaju
ravnodušnim.

Svojim dolaskom podržite staru disco čagicu,a kako bismo se ove večeri potpuno vratili u prošlost, možete se obući u retro stilu... što šarenije to bolje. Nagrade iznenađenja za najoriginalnije čagere i najbolji retro look..... a oni koji taj dan imaju rođendan dobijaju
mali dar za poklon !

Ako ste jedni od onih koji za sve kažu da je nekada bilo bolje, svakako navratite na party, jer povijest se ponavlja i hvala Bogu da je tako - svi mi volimo 80-te i 90-te!

Prisjetite se Groznice subotnje večeri, Moonwalka, Briljantina, Prljavog plesa, Lambade i neuništive stare garde i diva zlatnog doba glazbene scene.

Dobro došli!

ŠPU Feniks


Izdvojeno

Reci što misliš!