Lifestyle / Night life

Kopika kao Zrće

Kopika kao Zrće

Prvo pa muško! Ta izreka definitivno se može primjeniti na prvo organizirano noćno kupanje na osječkom kupalištu Copacabana.

Nekoliko tisuća Osječana uživalo je u noćnom kupanju i odličnoj izvedbi DJ Omera koji je atmosferu konstantno držao usijanom. Mješoviti bazen je bio pun kupača, a van bazena se tražilo mjesto za postavljanje ručnika. Također je mnoštvo bilo i na obali Drave, a oni odvažniji su se i kupali u mutnoj rijeci pod mjesečinom.

kopika_nocno_kupanje_14_07_2011_sibhr_495_1

Jedini nedostatak u cijeloj priči jest loša organizacija prodaje pića odnosno premalo točionika piva, pa se za rundu čekalo preko 10 minuta.

kopika_nocno_kupanje_14_07_2011_sibhr_495_2

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Direktor Sportskih objekata Zvonko Ibriks izrazio je zadovoljstvo organizacijom, ali i najavio ispravljanje nedostataka. "Nismo znali koliki će biti odaziv i moram priznati da smo ugodno iznenađeni. Sutra ujutro (danas nap.a) ćemo sagledati situaciju, ali ne sumnjam kako ćemo nastaviti s noćnim kupanjima na Kopiki. Svakako ćemo u dogovoru s Osječkom pivovarom pojačati ugostiteljski dio, ali i uvesti još neke novitete" – najavio je Ibriks.

Galeriju sa noćnog kupanca možete pogledati OVDJE!

 

TEKST I FOTO: SiB.hr

 



Izdvojeno

Reci što misliš!