Lifestyle / Night life

IN DA SOFA: In da svemir, a nije nemir

IN DA SOFA: In da svemir, a nije nemir

Ovog vikenda održan je još jedan In da sofa događaj. U petak je u svemir uspješno poslana poruka pozitive, dobre volje, ljubavi i svega onoga što u nama izaziva neko ugodno treperenje, stavlja osmjeh na lice i tjera da budemo zadovoljniji. Isticanje priče o dobroj energiji na In da sofa partijima dio je politike Kreativne agencije Adverta kojom se želi potaknuti ljude da što više pokušaju uživati u onome što prekrasni Osijek nudi, da poslušaju poruku i počnu je prakticirati jer činjenica je da je krajnje vrijeme da se trgnemo iz depresije, nezadovoljstva i frustracija.

Priči je u petak asistent bio Kanđžija sa svojim Golim ženama te je odrađen vrhunski nastup / performans / koncert / propovijed šaljući upravo gore opisane poruke. U tako dobroj režiji glavnih aktera, publika je prihvatila svoju ulogu, oscarovski je odradila i nježnim dodirima stvorila je željeni kontakt koji je lansiran u svemir i proliven po cijelom gradu. Vibracije iz zvučnika postale su vibracije koje trebaju nositi Osijek.

Uz headlinera petka, svoje začine vrhunski je umiksao i resident DJ Kema koji je prisutnima održavao zadovoljni smiješak na licu i želju da napunjenih baterija provedu cijelu noć na terasi Iktusa puštajući Dravu da s njim diktira tempo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U istom se ritmu nastavilo i u subotu kada je DJ Oliver preuzeo redateljsku palicu i svojim nepogrješivim izborom glazbe pružio priliku da se svi još jednom dobro zabave, opuste i malo intenzivnije plešu.

Iako su vremenski uvjeti bili više jesenski nego ljetni, nije bilo potrebno dugo da se atmosfera užari i temperatura podigne na optimalnu razinu, povoljnu za uživanje u ljetnom ghetto funku mladog Olivera, inače rođaka S'Olivera koji je poznat po tome da svi nose njegovu odjeću, ali ne znaju točno izgovoriti ime brenda.

Terasa Iktusa i ovog vikenda bilo je mjesto susreta svih generacija, osoba istih, sličnih, ali i potpuno različitih glazbenih afiniteta, osoba različitih pogleda na društvo i način funkcioniranja, ali sa zajedničkim ciljem koji je i realiziran. Svima je na umu bilo samo dobro se zabaviti, nježno dodirivati i u konačnici primati, pohranjivati i dijeliti ljubav. Slobodno se može reći da je misija / cilj uspješno obavljen i veselimo se sljedećem vikendu i još jednom vrhunskom šou programu.

Za više informacija i najavu izvođača za nadolazeće vikende, pratite Facebook page: Adverta.io i Facebook događaj: IN DA SOFA: in da cloud / pohrani i dijeli osjećaje

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!