Lifestyle / Night life

Elemental u Tvrđi, Vigor na središnjem, umirovljenici u Essekeru

Elemental u Tvrđi, Vigor na središnjem, umirovljenici u Essekeru

Bogat program čeka nas u osječkoj novogodišnjoj noći. Osim klubova, koji su kao i svake godine pripremili raznovrsne dočeke, očekuju nas i događanja na otvorenom i to prije svega na dva velika osječka trga.

Tako će na onom središnjem trgu Ante Starčevića nastupiti grupa Vigor koja je prvotno najavljena kao izvođač u sklopu Adventa u Tvrđi. Svojim hitovima, ali i pjesmama raznovrsnih izvođača, zasigurno će dobro zagrijati atmesferu u najluđoj noći u godini.

Na trgu Svetog Trojstva u Tvrđi nastupiti će pak grupa Elemental pa će tamo svoje mjesto za doček potražiti ona nešto mlađa i urbanija publika. Elemental je već nekoliko puta nastupio u Osijeku i dobra atmosfera nikad nije izostala.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

POGLEDAJTE: Popis svih dočeka Nove godine 2017. u Osijeku i okolici

Umirovljenici će ove godine veliku zabavu imati u samom središtu grada i to u prizemlju i na prvom katu Esseker centra. Organizator dočeka je Grad Osijek zajedno s umirovljeničkim udrugama s područja grada.

Napomenimo i kako će gradski prijevoz u novogodišnjoj noći biti besplatan pa svakako preporučujemo korištenje istog kako bi se bezbrižno zabavili.

SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!