Lifestyle / Night life

#CASA Osijek w/ Pero Fullhouse @ Epic (PIPS B-day!)

#CASA Osijek w/ Pero Fullhouse @ Epic (PIPS B-day!)

Ovom prilikom u domovinu prasetine i tvrdog mesa ekipa #Case dovodi dašak ribe i mediterana, jednog od starosjedioca domaće klupske scene Peru Fullhousea, glavnog krivca za odlični Moondance Festival koji se ljeti održava u Trogiru.

Prošlog ljeta našli su se tamo Dave Clarke i Octave One, a ove godine već su najavljeni Jeff Mills i Josh Wink.

No da bi fešta bila još žešća, naš Medo zvan DJ Pips odlučio je odraditi drugu etapu proslave svog nježnog rođendana u rodnom mu gradu. Otkako je zaplovio ulicama velegrada i probio matricu tog blještavila, ima se može se pa se slavi i na zapadu i na istoku domovine. Pokloni kaže nisu potrebni jer nema šta nema, poklonite mu svoja tijela na podiju, a on će se ne sumnjamo pobrinuti za pokoju kratku i naravno moćan beat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

♫ Pero Fullhouse (Moondance Festival, Solin)
www.mixcloud.com/pero-fullhouse
www.moondancefest.com

♫ Jan Kinčl Zero (Cycle | Zero Show | Radio808)
www.jankinclzero.com

♫ Yesh (#Casa | CTF!Cro | Yammat FM)
https://www.facebook.com/markoyesh
http://soundcloud.com/yesh-zagreb

♫ Pips (#Casa | Big Mama Session)
https://www.facebook.com/slaven.tusek
https://soundcloud.com/pipowsky/

#Casa je praktički kućni tulum trojice starih lisaca domaćeg clubbinga koji se kao ideja desio prilikom njihove zajedničke ljetne rezidencije. Vodeći se time kako je kvaliteta važnija od kvantitete započeli su i zajedničku večer tj. nepretenciozan tulum posvećen najfinijem house, deep house i techno zvuku.

Njihova imena su Yesh, Jan Kinčl Zero i Pips koji svaki iza sebe imaju već više od desetljeća iskustva kroz razne projekte, stotine svirki na domaćem i stranom terenu, kako klupskom tako i festivalskom te je svatko tko se smatra iole ozbiljnijim clubberom sigurno naišao na njihova imena svojim klupskim putem. Kroz #Casa tulume ispoljavaju svoju iskrenu ljubav prema 4x4 zvuku.

Ulaz: 30kn do 00:00, 40kn nakon

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 3x1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na #Casa tulum!

DOBITNICI:
Mirta Dišković
Ivan Kovačević
Martina Slivonja[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!