Lifestyle / Night life

31. OLJM: Prljavci, Colonija, Shorty, Psihomodo Pop...

31. OLJM: Prljavci, Colonija, Shorty, Psihomodo Pop...

Na danas održanoj konferenciji za novinare organizatori su predstavili program 31. Osječkog ljeta mladih uz Osječko. Nastupat će Colonia, Elemental, Shorty, Prljavo kazalište, Psihomodo pop te Bunker session DJ's. Program će se odvijati od 01. do 06.06. na prostoru srednjoškolskog igrališta.

Osim koncertnih zbivanja očekuje vas umjetnički dio programa. Ulaz na sva događanja je besplatan!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SiB.hr jedan je od medijskih pokrovitelja OLJM-a 2011.

8594167422245101bd58fa771e6fb106.jpg

Klik na sliku za uvećani prikaz!

______________________________________________________________

15.04.2011.


31. po redu Osječko ljeto mladih po svemu sudeći održat će se od 1. do 6. lipnja uz nekoliko zvučnih imena hrvatske scene. U Studentskom zboru otkrivaju kako su za sada dogovorili nastup Prljavog kazališta, Colonije, Shortija, a u pregovorima su s grupama Elemental i Psihomodo Popte jednim alternativnim osječkim bend.

Pored glazbenog programa OLJM će sadržavati izložbe, radionice, a dogovorene su i tri predstave s Umjetničkom akademijom u Osijeku.

- "Ove godine krenuli smo dosta rano sa samom organizacijom kako se ne bi desila situacija od lani. Očekujemo kako će ovo biti najbolje posljeratno ljeto mladih." - kaže Marko Šimić, predsjednik Studentskoga zbora sveučilišta u Osijeku.

Oko prostora za održavanje postoje dvoje između popularne "Školjke" i Srednjoškolskog igrališta, ali organizatori otkrivaju kako su ipak skoloniji varijanti Srednjoškolskog igrališta.

-"Veći dio sredstava već je osiguran zahvaljujući Sveučilištu i Gradu Osijeku, a očekujemo da se uključi Županija Osječko-baranjska kao i županije iz kojih dolaze studenti u Osijek. Svima njima se zahvaljujemo." - dodaje Šimić.

Cjelokupni proračun Osječkog ljeta mladih iznosi više od 200 000 kuna, od čega je iz Fonda za razvoj sveučilišta već osigurano 150 000 kuna, a Grad Osijek i Allianz osiguranje sudjeluju sa po 30 000 kuna.


Tekst: SiB.hr

Foto: SiB.hr ilustracija


Izdvojeno

Reci što misliš!