Lifestyle / Night life

Barcelona Pub slavi pet godina

Barcelona Pub slavi pet godina

Naš i vaš omiljen gostion ovaj tjedan slavi pet godina postojanja. U tjednu od 13. do 17. siječnja 2016. pripremljen je slavljenički program gdje će svaka  gošća i gost pronaći nešto za sebe.

SRIJEDA – Svečani proglas na koji vas pozivamo da se počastite s nama, zabavite i nazdravite za godine koje su prošle i one koje tek dolaze.
ČETVRTAK – Gentlepunk's choice – najeminentniji osječki punkeri biraju samo za vas.
PETAK – Seed Holden live – live rock'n'roll supertalentirane ekipe koja stvara atmosferu koju svi volimo.
SUBOTA – Omke in da house - naš dragi palitelj i žaritelj osječke DJ scene neumorno nas zabavlja već desetljećima, a ako lokal doživi barem pola godina koliko je on sada na sceni, moći ćemo reći da smo uspješni.
NEDJELJA – Barca Yamb Open – otvoreni turnir u najboljoj društvenoj igri koja sadrži slovo y u svom imenu, dođite ukoliko se usudite.

"Priča koja je krenula prije pola desetljeća tek se zakotrljala i vjerujemo da je ovo još uvijek tek temeljac za sve godine pozitive, dobrih vibracija, ljubavi, opuštenosti, dobrog provoda, prijateljske atmosfere koje dolaze. Kroz godine postojanja Barcelona puba prošla su mnoga različita lica, koja je su ipak imala jednu zajedničku crtu koja je nekako govorila da se dobro osjećaju u lokalu, da im je jedini cilj opustiti se i zabaviti se. Kroz ta iščitana lica smo i mi sami kreirali našu misiju i na njoj radimo svakodnevno." kažu dečki iz Barcelona Puba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!