Lifestyle / Night life

Božićno rokanje u Orahovici uz Gužvu u 16-ercu, Borovske Štakore i Inkognito

Božićno rokanje u Orahovici uz Gužvu u 16-ercu, Borovske Štakore i Inkognito

Udruga PAUK iz Orahovice u subotu 02. siječnja 2016. s početkom od 21:00 sat u Clubu BLUES u ORAHOVICI organizira šesto po redu BOŽIĆNO ROKANJE.

„Božićno rokanje“ prigodna je kulturno-zabavna manifestacija koju Udruga P.A.U.K. priređuje kako bi se obogatila ponuda zabavnih sadržaja u vrijeme oko Božića, prvenstveno usmjerena mladima, ali i svim posjetiteljima zainteresiranim za urbanu i alternativnu glazbu. Manifestacija kroz koncerte potiče i promovira glazbeni amaterizam jer priliku da nastupe te tako pokažu rezultate svoga rada i truda uglavnom dobivaju demo bendovi. Tako će biti i ovaj put iako s malo kasnijim datumom nego prijašnjih godina.

Nakon malog odmora od dočeka nove godine i višednevnih prejedanja raznovrsnim specijalitetima nema boljeg način da izgubite dobivene kalorije nego da se rasplešete uz rock specijalitete Božićnog Rokanja gdje vas očekuju tri benda: GUŽVA U 16-ercu (Osijek), Borovski Štakori (Vukovar), Inkognito (Slatina).

★CIJENA ULAZNICE : 20 kn (samo na ulazu)★

POPRATNI SADRŽAJ:
NAGRADE: kao i na „Warm up Rokanju“ podijelit ćemo nekoliko vrijednih nagrada
AFTER PARTY: Samo rock
PARTY CUGA: Iznenađenje

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 2x1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na Božićno rokanje u Orahovicu!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

DOBITNICI:
Dora Doughnut
Nina Zubac[/important]

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!