Lifestyle / Night life

XMAS IN VENICE party @ PLAN B

XMAS IN VENICE party @ PLAN B

Najpouzdanija putnička agencija Adverta i najkreativniji turistički vodič PlanB otkrivaju vam sve čari Venecije ovog Božića!

Datum: 24.12.2015.
Lokacija: Plan B
Radno vrijeme: 22 do 05h
Ulaz: 20 / 30 HRK

Scena živi, dio ste scene koju gradimo i ponosni smo na još jedan projekt koji ćemo realizirati zajedno s vama. Svake godine želimo snijega barem onih desetak dana oko Božića i Nove godine. Stoga su Agencija Adverta i Plan B odlučili ne čekati Vakulu da bude dobre volje, ove godine odlučili smo imati snijega pod svaku cijenu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


U četvrtak, 24. prosinca pripremamo Xmas in Venice božićni party na kojem vas očekuje pravi snježni, glamurozni, čarobni i romantični ambijent.

Ljubav prosuta po plesnom podiju ugrijati će i najhladnija srca te još jednom Osijeku dati injekciju pozitivne energije. Uz odlične DJ-e, veliku ponudu pića i mjesta za fotkanje filter fotki za dijeliti po Facebooku i Instagramu, nudimo pravu blagdansku atmosferu.

Kako bi bili super raspoloženi i opušteni pobrinuti će se tri senzacije – FLEGMA, KEMA S. i BALATZ. Nogice će rasplesati i DJ P..iznenađenja!

Venecija je u izgradnji, pripremite ono najbolje od sebe, napunite baterije, lijepo se naspavajte i budite spremni dijeliti ljubav :)

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 3x1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na XMAS IN VENICE

DOBITNICE:
Sara Sičić
Dora Varga
Kristina Kuhar[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!