Lifestyle / Night life

Video retro party "We all love 80's and 90's"

Video retro party

Pozivamo vas na ludi i nezaboravni video retro party "We all love 80's and 90's " uz live video mix by VJ Laser, u subotu 16. travnja 2011. s početkom u 20 sati, u hotelu Royal. Ulaz je slobodan!

Pogledajte, posluąajte i čagajte uz najveće hitove 70-ih, 80-ih i 90-ih u jedinstvenom video mixu na velikom video zidu. Pop, studio 54, dance, rock, reggae, italo disco, new wave...

Za sve ljude dobre volje željne druženja i dobre zabave najavljujemo najluđu atmosferu u gradu, i garantiramo da ćete plesati cijelu noć, jer Vas očekuju pjesme i ritmovi koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svojim dolaskom podržite staru disco čagicu i budite svjedoci jedinstvenog ujedinjenja zvuka 70-ih, 80-ih i 90-ih na jednom mjestu uz atmosferu pravoga staroga disca... disco kugla, dim, light show, bljeskalice.

Kako bismo se ove večeri potpuno vratili u proąlost, možete se obući u retro stilu... što šarenije to bolje. Nagrade iznenađenja za najoriginalnije čagere i najbolji retro look!

Ako ste jedni od onih koji za sve kažu da je nekada bilo bolje, svakako navratite na party, jer povijest se ponavlja i hvala Bogu da je tako - svi mi volimo 80-te i 90-te!

Prisjetite se Groznice subotnje večeri, Moonwalka, Briljantina, Prljavog plesa, Lambade i neuništive stare garde i diva zlatnog doba glazbene scene.

Dobro došli!

disco-plakat

 


Izdvojeno

Reci što misliš!