Lifestyle / Night life

Mini Teatar: Stoner rock večer

Mini Teatar: Stoner rock večer

U subotu, 9. travnja, u Mini Teatar dovolazi malo drugačiji zvuk nego inače. U goste nam dolaze 2 predstavnika zagrebačke stoner rock scene, pojačani sa sve poznatijim i kvalitetnijim belišćanskim Impom...

SHE LOVES PABLO http://www.myspace.com/shelovespablo

Band je osnovan 2005. u Zagrebu kao jednostavni stoner rock dvojac. Nakon 3 godine, 2 snimljena demo CD-a i mnoštva odsviranih koncerata u rodnom gradu, band uzima trećeg člana, bas...ista, te nastaje odmak od stoner stereotipa kombiniranjem blues utjecaja sa snažnim groove-om i psihodeličnim aranžmanima, ali i dalje uz prepoznatljivu "pustinjsku" atmosferu. Početkom ljeta 2009. dovršavaju prvi album nazvan "Mother of All" koji samostalno izdaju. Koncertna aktivnost bandu je oduvijek na prvom mjestu, pa je tako sada u pripremi turneja po Hrvatskoj, ali i ostatku Europe. Bend je također već neko vrijeme u procesu završavanja materijala za svoj drugi album.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

KILLED A FOX http://www.myspace.com/killedafox

Kao zamjena za prvonajavljeni Ruiz, koji je nažalost otpao, dolazi jedan manje poznati ali podjednako kvalitetni zagrebački bend. Našavši se na razmeđi stonera, metala i psihodeličnog rocka stvorili su svoj prepoznatljiv zvuk koji će te imati priliku čuti i u Osijeku.

IMP http://www.myspace.com/impcro

Nakon kratke pauze od par mjeseci, vrača nam se i Belišćanski IMP. Nakon odličnih kritika na demo cd, objavljenog spota za pjesmu Puppet, te mjesta u 10 najboljih Demo bendova za 2010. godinu po izboru portala "Terapija", dolaze pružiti podršku možda i glavnim predstavnicima stoner scene u hrvatskoj te se predstaviti njima, kao i još jednom vjernoj osječkoj publici..

 

Cijena ulaza na ovu manifestaciju je 20kn, a sve počinje u 21 sat

 

{youtube}viNT9p0p1eE{/youtube}

 


Izdvojeno

Reci što misliš!