Lifestyle / Night life

Big Mama After Pannonian

Big Mama After Pannonian

Nakon što smo 05.07. poželjeli službenu dobrodošlicu ljetu, pristojno bi bilo istom poželjeti i doviđenja. Ovako mladi, urbani i puni energije, zajedno s isto tako mladom i možda još i urbanijom ekipom s Pannoniana organizatori su odlučili napraviti poslasticu za kraj ljeta.

Nakon što smo 05.07. poželjeli službenu dobrodošlicu ljetu, pristojno bi bilo istom poželjeti i doviđenja. Ovako mladi, urbani i puni energije, zajedno s isto tako mladom i možda još i urbanijom ekipom s Pannoniana organizatori su odlučili napraviti poslasticu za kraj ljeta.

Posljednja ovogodišnja elektronska zabava na otvorenom pod nazivom BIG MAMA: AFTER PANNONIAN – GOODBYE SUMMER open air PARTY održat će se na terasi Bastiona, ukletog petka trinaestog ovog mjeseca. E sad, da ne bi bio uklet, posjetite ih, da zajedno dočekate zoru, promovirate zajedno sve kao jednu dobru foru, te do jutro zaspete bez da imate ikakvu noćnu moru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nekoliko poznatih DJ-a uz gostovanje plemenite djeve MayaVanya iz Novog Zelanda, i zagrebačkog kreatora CHEW THE FAT! Croatia partya Yesha koji su nakon što su svirajući dočekali zoru na svakom festivalu na svijetu i Balkanu, odlučili doći u Osijek i zajedno s nama lajati na jesen i zimu. Pošto je ovo i svojevrsni nastavak zabavljanja s Panonniana, u ponudi će biti BMX pivo, IN – LINE vino i SKATE žesta što vam daje opciju da sami birate u kojem smjeru ćete voziti te večeri.

Osim prava na izbor vožnje, pozivamo vas na svjetsku pretpremijeru filmića PANNONIAN 2013 best of - VIDEO COMPILATION gdje ćete imati priliku vidjeti neviđeno te gledajući isti osjetiti adrenalin kao vozači, glavni protagonisiti videa. Projekcija starta u 23:00 h, pa požurite :)

Za kraj najave evo i nekih riječi i fraza koje možete govoriti ljudima kada budete planirali dolazak: "bit će ludnica na najjače, do jaja će biti, ovi likovi puštaju brutalno, je2 čekam da plešem dok mi ne otpadnu džonovi na patikama, ajmo iskoristiti posljednje tople dane i tako to".

[important title=Nagradna igra]Organizatori poklanjaju 3x1 ulaznicu za ovaj party. U komentar upišite: Želim se nakriviti na Big Mami 'ko italic slova.

DOBITNICE:

Tina Majić
Tamara Cervenjak
Mirta Bašić

Ulaznice podižete na ulazu uz predočenje osobne iskaznice.[/important]  


Izdvojeno

Reci što misliš!