Lifestyle / Night life

Osijek ovog petka postaje Ibiza

Osijek ovog petka postaje Ibiza

Oduvijek ste sanjali odlazak na Ibizu i lude partye koje traju po cijele dane? Ovaj vikend Ibiza dolazi u Osijek, provjerite o čemu se radi.

Ekipa iz Campus Caffea, koja je poznata po odličnim tematskim partyima, se pobrinula što bolje vam dočarati atmosferu i zabavu s Ibize. Tom prilikom za sve vas ovoga petka (5.7.) pripremili veliki tematski party koji će trajat cijeli dan (i noć). Službeni Ibiza Pool party počinje u 16 sati i trajati će sve do 20 sati kada će uslijediti mala pauza (ali samo formalno) te se After Beach party nastavlja (također) pod vedrim nebom i to s početkom u 21 sat.

[span class=camera]FOTO: Mr. Jack posjetio Campus[/span]

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[span class=camera]FOTO: Samantha i Carrie ludovale u Campusu[/span]

Kako neslužbeno saznajemo ekipa se ozbiljno uhvatila posla te bi terasa Campusa mogla potpuno promijeniti podlogu, točnije beton i travu trebale bi zamijeniti velike količine pijeska. Za osvježenje, osim koktela, obećali su i bazene s toga obavezno preporučujemo kupaći kostim i japanke.

[span class=attention]Pridružite se i službenom DOGAĐAJU.[/span]

Uz sve to hostese će dijeliti nagrade, a očekuju vas i brojna iznenađenja. Za glazbu će biti zadužena dva DJ-a i to stranom glazbom, baš kao i na Ibizi. Zato brzo svi u teretanu i solarije odraditi posljednje pripreme jer ovaj party ne želite propustiti.

Moguće su i rezervacije stolova uz obaveznu kupovinu boce žestokog alkoholnog pića i dolazak do 16:30, više informacija na 091/9484-223.

[important title=Nagradna igra]Campus Caffe vas nagrađuje s 10 koktela po vašem izboru. U komentar upišite "U petak pijem koktel na Ibizi" te ukoliko još niste pritisnite LIKE/SVIĐA MI SE.

DOBITNICI: Sara Hennessy, Nicole Bilić, Marina Bihter Baričević, Martina Leko, Ana Sić, Hrvoje Javorović, Sara Klasan, Sara Matijević, Marin Ljubas i Sanja Nikolić.

Koktel možete preuzeti na dnevnom dijelu party-a uz predočenje osobne iskaznice.[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!