Lifestyle / Night life

Big Mama Open air Party na Bastionu

Big Mama Open air Party na Bastionu

URBANO URBANO! Big Mama se vraća u velikom stilu. Neki izađu iz ormara, neki iz podruma. Ovo drugo smo učinili i mi. Prvi ovogodišnji open air Big Mama party održat će se na terasi Bastiona, u petak 5. srpnja s početkom u 23:00 sata. Terasa se otvara u 20:00 i do ponoći se upad naplaćuje 20,00 kuna, a poslije ponoći 30,00.

Uz Big Mamu, radi se i službena promocija TERRANEO Festivala gdje će se naši disk džokeji pobrinuti za atmosferu koja će nas pokušati uvjeriti da je Drava Jadran, a komarci češki turisti. Za vas smo pripremili super moderni light show, VJ-a, pića iznenađenja, čekanje zore, a podijeliti će se i nekoliko festivalskih karata za ovogodišnji Terraneo.

big mama bastion 495

Svi znate kakve tulume radi Big Mama, barem većina vas, i znate što možete očekivati. Ovaj put smo se potrudili podići to na malo višu razinu, a vi cijenjena publiko biti ćete kritičari. Elektronska scena živi, bori se i pokušava naći svoje mjesto na karti "moramizaćvantamo" mjesta. Podržite nas vašim dolaskom, a mi ćemo vama pomoći u uspješnom izbjegavanju trešseterskih izlazaka. Živjeli i vidimo se.

LINE UP

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

DOVLAMAN (Zoombull / Novi Sad)
FREEZ (Groodanje, Sicko Disco / Zagreb)
PIPS (Big Mama / Osijek)
OLIVER (Big Mama / Osijek)

+

VJ EM (UK Train / Đakovo)

File Under: Funky Breaks, Breakbeat, Broken Beat, Boogie, Disco shit

[important title=Nagradna igra] SiB.hr i Big Mama poklanjaju vam 5x1 ulaznicu za Big Mama Open Air Party. U komentar ispod članka upišite "Ja želim partijati do jutra uz Big Mamu". Dobitnike objavljujemo 5.7. popodne.

Dobitnici: Ana Roksandić Ivana Jakić Isabella Petrijevčanin Ivan Jurišić Leon Lenart [/important]

[blockquote] ARTIST info

DOVLAMAN (Zoombull / Novi Sad)

Dovlaman aka Vladimir Vučković je DJ koji u svim uvjetima i trendovima, svojim izborom glazbe doprinosi novosadskoj klupskoj i medijskoj sceni već duže od deset godina. Nastupao je kao rezident u novosadskim klubovima u kojima i danas prezentira nove glazbene trendove. Uz individualne nastupe po klubovima i festivalima, voli imati društvo za pultom, pa je tako nastao trojac JLG (Jaro Lega Gari) koji pored njega čine prijatelji iz regije: A Skitzo iz Sarajeva i Pips iz Osijeka. Dovlamanov set obuhvaća komercijalne i underground glazbene pravce: funky breaks, hip-hop, electro, disco, electro house, bass i breakbeat ... plesno i dopadljivo, puno iznenađenja i neočekivanih obrta.

FREEZ (Groodanje, Sicko Disco / Zagreb)

Aktivan na sceni već više od 10 godina, osnivač večeri Breaklectica, dio kultnog zagrebačkog Groodanje kolektiva te novi član Sicko Disko ekipe, Freez se u DJ-ing zaljubio miksajući za b-boyeve po prvim ozbiljnijim breakdance contestima početkom dvijetisućitih. Iako je od tog doba puštanja funky breaksa s ploča promijenio i medij i (najčešći) žanr, još uvijek je ponekad očito da je odrastao na underground poetici hip-hopa devedesetih, osobito u momentima kad mu ruka sama od sebe poleti u poluzaboravljeni scratch.Tijekom godina je nastupao u brojnim klubovima, ali i na glazbenim te filmskim festivalima širom Hrvatske, gdje je gramofone dijelio s imenima kao što su The Freestylers, Amon Tobin, Roger Sanchez, Kraak&Smaak, Asad Rizvi, i drugi.

Uz to, dobio je i priznanja kao što je nominacija za Zlatnu Kooglu u kategoriji DJ-a godine i mjesto finalista Heineken Thirst DJ natjecanja. Odnedavno ga se može čuti svake subote na najjačem hrvatskom internet-radiju - Radiu 808, gdje je jedan od voditelja i urednika "Sicko Disko" emisije.Muzika koja se od njega može čuti dijeli se na dva smjera, ponekad jasno odijeljena, a ponekad sasvim izmiješana. S jedne bi tako strane bio beskompromisni nudisco, house i breaks set, a s druge šarolika mashup selekcija, dok bi ono što ih spaja bila vječna ljubav i žanrovsko određenje od samih početaka DJ karijere - funk.

PIPS (Big Mama / Osijek)

Slaven Tušek aka Pips. DJ i Producent iz Osijeka, vječni student elektrotehnike. Hedonist. Vrsni poznavatelj tradicionalnih domaćih pića. Službeni Kandžijin DJ. Jedna od istaknutijih figura regionalne Nu Funk / Breakbeat scene.Interes za glazbu pokazuje još kao klinac kada upisuje osnovnu glazbenu školu i stiče klasičnu glazbenu izobrazbu.2000 g. zaljubljuje se u elektronsku plesnu glazbu, te počinje razvijati svoj skill za DJ pultom, 2002. bilježi svoj prvi nastup i od tada pa do danas nastupa po klubovima i festivalima diljem regije, pa i šire.

Stage je dijelio s izvođačima kao što su; Gentleman & The Evolution, Coldcut, DJ Craze, Krafty Kuts, Deekline, Soul Of Man, Funk D'Void, Supa DJ Dmitry (ex Dee-Lite), Phil Kieran, Aril Brikha, Ian Pooley i mnogi drugi.2007. u suradnji s kolegom Umbom počinje se baviti produkcijom, rezultat toga samostalna su izdanja za grčki Timewarp Music, te nekolicina remixa različitih izvođača (Funkanomics, Sly Players, Jayl Funk, Quincy Jointz, Zamali) objavljenih na Rocstar, Breakbeat Paradise i Goodgroove labelu.Resident je i osnivač naj eklektičnijeg osječkog klupskog programa, Big Mama Sessiona.

OLIVER (Big Mama Session / Osijek)

Dj Oliver dolazi iz Osijeka gdje je počeo puštati prije 4 godine. Stage je dijelio sa raznim glazbenicima poput Kandžije, Dubioze Kolektiv, Elemental, Toxara, S.A.R.S, Funkanomics.... Obišao je i nekoliko festivala Špancir fest, Mucha lucha open air, Flavor fest... Sve u svemu veseli momak koji najčešće pušta funky breaks, ali mu nisu strani hip hop, reggae, jungle, dubstep, drum&bass. Od 2011. član je Big Mama kolektiva(dj Pips), a krajem 2012. postao je oficijelni dj grupi Krankšvester.

VJ EM (UK Train / Đakovo)

Vizualni performer koji i najkompliciranije glazbene zvukove pretvara u zanimljive vizualizacije koje nikoga ne ostave ravnodušnim. [/blockquote]


Izdvojeno

Reci što misliš!