Lifestyle
Najnovije Najčitanije

Jura Stublić, Drugi način, Atomsko sklonište, Aerodrom, Divlje jagode i Električni orgazam dolaze na Orahovačko jezero

popcornROCK

Prvo izdanje 'PopcORn 'n ROCK festivala', 22. i 23.6.2018. u Orahovici, svakako je vrijedno bijega iz urbane sredine u nedirnutu prirodu orahovačkog jezera, gdje će se festival i održati.

 

S Grašom u Osijeku i Tonči Huljić!

Huljic foto marko dimic

Sve je spremno za nastavak turneje popularnog Petra Graše 5. svibnja u Osijeku, u dvorani Gradski vrt u 20:30. I dok fanovi odbrojavaju dane i sate do glazbenog susreta s jednim od naših najpoznatijih i najcjenjenijih pjevača, sam Petar Grašo otkrio nam je i jednu veliku novost  – Graši će se kao poseban gost osječkog spektakla pridružiti legendarni kompozitor Tonči Huljić!

 

Legica dana 20.4.2018.

legica 20 4 2018

Više fotki legica potražite OVDJE.

 

 

 

7. rođendan Portanove ovog vikenda

portanova rodjendan 03

Ovaj vikend očekuje nas odlična rođendanska zabava u najdražem shopping centru. Već smo pisali što se sve priprema za posjetitelje ovaj vikend, a za sve koji planiraju posjet Portanovi evo i satnice događanja.

 

Legica dana 19.4.2018.

legica 19 4 2018

Više fotki legica potražite OVDJE.

 

 

 

Mia Dimšić objavila novi spot za pjesmu ''Do posljednjeg retka''

mia bacvice

Trenutno najpopularnija mlada glazbenica u Hrvatskoj, Osječanka Mia Dimšić, predstavila je novi spot pod nazivom “Do posljednjeg retka”.

VIDEO
 

Igor Delač na 3. mjestu HRtop40

igor delac

Pjesma "BUDAN" Igora Delača, nakon samo  13 dana provedenih u radijskom eteru priredila je veliko iznenađenje i ušla na visoko  3. mjesto nacionalne top liste  HDU  -  HRtop40, što predstavlja izuzetan uspjeh pošto se radi o pjesmi sa kojom je Igor radikalno promijenio svoj glazbeni izričaj.  

 

SiB te vodi u Cinestar: Pogledajte film ''Taxi 5'' na naš račun

cinestar dvorana

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice u našoj nagradnoj igri!

NAGRADNA IGRA
 

Legica dana 18.4.2018.

legica 18 4 2018

Više fotki legica potražite OVDJE.

 

 

 

Osijek okuplja vodeće stručnjake iz sport-event industrije u Jugoistočnoj Europi

TO DO Cover

To Do Sport Event Conference prva je specijalizirana sport-event konferencija u regiji, koja će se 1. i 2. lipnja održati na Građevinskom fakultetu u Osijeku, a okupit će vodeće stručnjake iz sporta i event industrije. Glavne teme o kojima će se raspravljati vezane su uz privlačenje i organiziranje velikih sportskih događaja i iskorištavanje njihovog turističkog potencijala.

 

Proslava 7. rođendana Portanove uz Maju Šuput

portanova rodjendan 03

Najbolja rođendanska zabava trajat će čak dva dana i to u subotu 21. i nedjelju 22. travnja, a nudi odličnu zabavu, popuste i nagrade iznenađenja.

 

Legica dana 17.4.2018.

legica 17 4 2018

Više fotki legica potražite OVDJE.

 

 

 

Poklanjamo vam ulaznice za koncert Petra Graše u Osijeku!

U sklopu svoje aktualne turneje, Petar Grašo 5. svibnja stiže u Osijek, gdje će održati veliki koncert u dvorani Gradski vrt!

NAGRADNA IGRA
 

Osječki most u Kreativnim bojama

most kreativna riznica

Ove je nedjelje 15.4.2018. godine jedan od najpoznatijih simbola grada na Dravi, pješački most, zasvijetlio u bojama Kreativne riznice.

 

Stranica 1 od 403

Najave događaja

Subota

Nedjelja

Ponedjeljak