Lifestyle
Najnovije Najčitanije

Sulejman i njegova Hurem stigli u Dardu

tarda

Baranja postaje sve atraktivnija turistička kontinentalna destinacija Hrvatske. Tome u prilog ide i festival koji Dardu kraj Osijeka ponovno vraća u doba Sulejmana Veličanstvenog. Treći vikend u kolovozu, rezerviran je za Tarda Festival u kojem se predstavlja povijesna baština Turske - kostimi i hrana ono su što privlači turiste.

Opširnije u prilogu RTL televizije:

SiB.hr

 

VIDEO
 

Legica dana 18.8.2018.

 

legica dana

Više fotki legica potražite OVDJE.

 

 

 

Brođanin Marko javno moli Saru za oprost

PXL 170818 21668591 507x327

"Saro, oprosti, pogriješio sam. Daj nam priliku da budemo sretni zajedno. Dođi, da sve bude u redu i kad nije. Volim te", napisao je Marko na dvije plahte i izvjesio ih na jedan podvožnjak u Slavonskom Brodu.

 

Ove mame predstavljaju Slavoniju i Baranju na izboru za najljepšu mamu Hrvatske

najmama1

Finale manifestacije Najljepša mama Hrvatske održava se i treću godinu u Šibeniku - 1. rujna. Ove godine je 18 mama odabrano na tri regionalna izbora koji su održani u Osijeku, Splitu i Zagorju (Terme Tuhelj).

 

Legica dana 17.8.2018.

legica dana

Više fotki legica potražite OVDJE.

 

 

 

Dobrovoljno darivanje krvi u Portanovi

DDK kolovoz 2018

Vrijeme je godišnjih odmora, ali bolest i operacije ne odmaraju. Crveni Križ Osijek, Klinički zavod za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek i Portanova organiziraju akciju dobrovoljnog darivanja krvi u subotu, 18. kolovoza u vremenu od 17 do 20 sati.

 

Legica dana 16.8.2018.

legica 16 8 2018small

Više fotki legica potražite OVDJE.

 

 

 

SiB te vodi u Cinestar: Pogledajte film ''Bijeli očnjak'' na naš račun

cinestar dvorana

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice u našoj nagradnoj igri!

NAGRADNA IGRA
 

Legica dana 15.8.2018.

legica 15 8 2018small

Više fotki legica potražite OVDJE.

 

 

 

Zemlja bez granica predstavlja: Kreativci pokreću generacije raznovrsnim programskim sadržajima

VOL.1 Grafit Armando El Hag Hassan Nenad Krahulec Udruga Hip Hop Osijek

Ovogodišnje izdanje Zemlje bez granica u organizaciji Udruge za rad s mladima Breza i Grada Osijeka, donosi pregršt zanimljivosti. Uz to što program traje puna 24 sata (31. kolovoza i 1. rujna), planirane radionice, igraonice, prezentacije/performansi namijenjeni su i ovoga puta svim generacijama – od vrtićke do treće životne dobi koje će, uz osječke kreativne snage, voditi i osmišljavati i gosti iz Hrvatske, Njemačke, Švicarske i Australije.

 

In da Sofa @Watergate – 3logy final

in da sofa VODENA 3 cover E

Svaki epski spektakl, osim ako se ne radi o potonuću broda i erotičnom aktu nakon kojeg slijedi snošaj, ima svoje finale u trećem činu. Ovoljetni specijal chillanja i nježnih plesnih pokreta popraćenih suptilnim, blago napaljujućim dodirima u prolazu, svoju zadnju sesiju odradit će ovog vikenda, u petak i subotu, 17. i 18. kolovoza u osječkoj Tvrđi kod Vodenih vrata.

 

Legica dana 14.8.2018.

legica 14 8 2018small

Više fotki legica potražite OVDJE.

 

 

 

Pin up djevojke, izvrsni glazbenici i barberi na rockabilly festivalu u Vinkovcima

rockabillay 3

Proteklog je vikenda (10. i 11. kolovoza 2018. godine), u organizaciji Rockabilly bara Hang Loose i udruge Mladež Vinkovaca XO u Vinkovcima održan Hang Loose Rockabilly Festival, drugi po redu.

FOTO
 

Legica dana 13.8.2018.

legica dana

Više fotki legica potražite OVDJE.

 

 

 

Stranica 1 od 429